HortiHeroes Events

UPCOMING

Volg HortiHeroes op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste upcoming events

AFGELOPEN EVENEMENTEN

Shoot for the moon | HortiHeroes Arena  | 11 oktober

Nederland staat er wereldwijd om bekend: onze Food & Flower industry. We zijn na de VS de grootste exporteur van bloemen, planten, groenten en fruit ter wereld. Op 11 oktober vindt voorafgaand aan de Arena de HortiHeroes Unconference plaats, waar ondernemers, experts en high potentials uit de Food & Flower industrie samen met studenten, techneuten en startups van buiten de sector samen komen om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

 

The Moonshot Mindset | Janne Vereijken

Janne Vereijken, Rotterdamse Zakenvrouw van 2018 (founder van Spring Company) presenteert hoe je mensen beweegt tot radicale vernieuwing met inspirerende voorbeelden en moonshot thinking om innovatie onderdeel van je organisatie-DNA te maken.

 

The Avocado Show | Ron Simpson

Het ongelooflijke verhaal van 2 vrienden uit Amsterdam die binnen een jaar het gezicht werden van een internationale miljarden industrie. Avocado fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, vele franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 500 miljoen keer bekeken, en dit alles gratis. Hoe dan? Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show.

Hoe zag het programma van 11 oktober eruit?

16.15 Ontvangst HortiHeroes Arena bij Venture Café Rotterdam

16.45 HortiHeroes Arena met;

  • De HortiHeroes Unconference* ‘take aways’
  • Inspirational talk door Janne Vereijken | Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar
  • Entrepreneurial Story door Ron Simpson | The Avocado Show

18.00 Venture Café Weekly Gathering

HeroFestival seeded by HortiHeroes 2018

HortiCity werd door de jury verkozen als de winnaar van de eerste HortiHeroes Academy Class of 2018 en won daarmee 25.000 om verder te investeren.

Vele ecosysteem partners waaronder Climate KIC, FoodStars, Greenport West-Holland en Dutch Greenhouse Delta waren aanwezig en gingen in discussie hoe we met zijn alle moeten verduurzamen. De Vegetarische Slager en Paul Rulkens hadden de Key Notes..

Bekijk de slides van het HeroFestival

Lees hier verder