Horti Heroes op bezoek bij VNO-NCW & Young Management

Horti Heroes op bezoek bij VNO-NCW & Young Management

Horti Hero Desh Ramnath heeft een wervelende presentatie gehouden bij de bijeenkomst van VNO NCW, IKN en Young Management in het World Horti Center. “Als we jonge andersdenkende talenten geen kans geven om in actie te komen, vallen we in slaap terwijl de wereld ons voorbij vliegt”, vertelt Desh Ramnath, waarop hij vervolgt: “De Nederlandse tuinbouwsector is de beste en grootste van de wereld, maar die wereld verandert, de mensen veranderen en de middelen veranderen. Als we nu trots achterover blijven leunen en onszelf maar schouderklopjes blijven geven dat we het supergoed en innovatief doen, mist Nederland de kans om mee te economisch mee te groeien in de wereld van voedselvoorziening, groenvoorziening, duurzaamheid en gezondheid. Tegelijkertijd is het een mogelijkheid om impact te maken op wereldniveau op het gebied van hongersnood, kwaliteit van leven en verduurzaming van de aarde.”[/vc_column_text]

“Als we jonge andersdenkende talenten geen kans geven om in actie te komen, vallen we in slaap terwijl de wereld ons voorbij vliegt”,
Geen reactie's

Geef een reactie