Horti Heroes op bezoek bij Rotary Westland

Horti Heroes op bezoek bij Rotary Westland

De presentatie van Horti Hero Roel Raatgever bij Rotary Westland werd goed ontvangen door enthousiaste leden van de Rotary die hun steentje wilden bijdragen om de Horti Heroes van de toekomst te trainen. “Als we in het Westland de talenten een kans bieden, een plek bieden, vrijheid gunnen om ideeën van de toekomst vandaag te ontwikkelen, zal Nederland aan de top blijven als het gaat om voedsel-, plant- en andere innovaties. Maar die jonge helden moeten eerste getraind worden om de held van morgen te worden. Daar faciliteert Horti Heroes Academy in, maar hebben we juist de ervaring, de gunfactor en het netwerk van de helden van netwerken als Rotary nodig. Die combinatie is wat de held van morgen maakt!”, aldus Roel Raatgever.

Geen reactie's

Geef een reactie