Eerste HortiHeroes Arena geslaagd

Eerste HortiHeroes Arena geslaagd

Op 5 april kwamen ondernemers, talenten en overige versnellers van binnen en buiten de sector naar het World Horti Center voor de eerste HortiHeroes Arena met het thema “The Big Dream”. De komende maanden programmeren we elke maand om te inspireren richting nieuwe business modellen en de aantrekkingskracht van de sector voor nieuw talent te vergroten!

Onder leiding van dagvoorzitter Rutger Mollee (De Speld), werd afgetrapt met ‘I Have A Dream’ van Martin Luther King. Groot dromen, een visie neerzetten en kansen creëren of zoals Desh Ramnath (co-founder HortiHeroes) zegt: “Zonder droom geen visie, zonder visie geen innovatie. Creativiteit gaat voor de realiteit uit.”

Aansluitend sprak Patrick Hurenkamp (Bloomon) over zijn droom: bloemen wereldwijd verspreiden als lifestyle én de bloemenindustrie op zijn kop zetten. “Nederland is het Silicon Valley en wij de Netflix van de bloemensector”.

Peter Savelberg (Urban Game Changers) deelde zijn droom en visie waarin Tristate City (Nederland, België en Noord-Rijn Westfalen) met 30 miljoen inwoners, 150 miljard Euro aan interne handel en veel innovatiekracht mee kan doen in de ‘Battle of the Megacities’. Met name in Azië en het Midden-Oosten worden steden gebouw die 33 keer zo groot zijn als New York.]

Vervolgens werd de middag afgesloten met een netwerkborrel waarbij de netwerkdames de bezoekers met elkaar in verbinding brachten wat resulteerde tot nieuwe relaties.

Het volgende evenement zal plaatsvinden op 9 mei met als thema: ‘ New Business Models’ 

Klik hier voor enkele persberichten:

Groentenieuws

Hortinext

Hortipoint

Floranews

 

Geen reactie's

Geef een reactie