Op 14 maart vertrekken de talenten van de HortiHeroes Class of 2019 naar Delft voor een fieldtrip naar RoboHouse en YES!Delft om kennis te maken met de wereld van tech startups en robotica. Omdat YES!Delft en HortiHeroes de handen ineen hebben geslagen als ecosysteem partners om innovatie in de Food & Flower industry aan te jagen, onthullen we dezelfde dag een exclusieve eerste indruk van de HortiTech vloer. Een high-end working space in een groene omgeving gevuld met de meest innovatieve ideeën voor en door de Food & Flower industry.

Programma 14 maart 2019

14.00 Ontvangst RoboHouse
14.15 – Welkom door Jaimy Siebel | Manager RoboHouse
“Het RoboValley Ecosysteem, trends in robotica en concrete toepassingen voor jouw bedrijf”
– Startup pitches met o.a. Applied Drone Innovations
– Introductie en toepassingen Blockchain technologie | Jetse Brouwer | Student TU Delft. 
Jetse voerde een ‘case’ uit via Delft Blockchain Lab voor de Food & Flower industrie.

15.45 Vertrek YES!Delft

16.00 Ontvangst YES!Delft
– Welkom door EJ Lugt | Managing Director YES!Delft
“Building Tomorrow’s Leading Firms”
– YES!Delft Startup pitches met o.a. Odd.bot
Opening HortiTech vloer, powered by YES!Delft, HortiHeroes & partners

17.00 Netwerkborrel bij YES!Delft (tot 18.00)

18.00 Exclusief diner (op uitnodiging) met HortiHeroes partners, leidinggevenden en de talenten van de Class of 2019 bij Boutique Restaurant Bavette te Maasland.

Er is plek voor maximaal 60 geïnteresseerden uit het HortiHeroes ecosysteem tussen 14.00u en 18.00u.

RoboHouse

RoboHouse is een fieldlab voor slimme robotica-toepassingen en een initiatief van Festo, ABB, TU Delft en TNO met het InnovationQuarter als onderdeel van het robotica-platform RoboValley. Ondernemers, ontwikkelaars, overheden en onderwijsinstellingen kunnen bij RoboHouse terecht om robotica-toepassingen te bedenken of te ontwikkelen. 

Delft Blockchain Lab is een initiatief van de TU Delft voor onderzoek, onderwijs en training in blockchaintechnolgie.

YES!Delft is in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot één van de succesvolste startup incubators ter wereld. In 2018 behaalde de tech-incubator de tweede plaats op de wereldranglijst van UBI Global. De meer dan 200 startups in de portfolio hebben toegang tot het unieke YES!Delft ecosysteem en worden in nauwe samenwerking met de TU Delft begeleid naar succesvol ondernemerschap. YES!Delft heeft acht focus areas met elk een gespecialiseerd eigen netwerk, variërend van Aviation, Cleantech en Robotics tot MedTech en binnenkort dus ook HortiTech.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via de volgende link.

Tot dan!