Altijd al willen weten wat de 2de economie van Nederland, de Food & Flower industry te bieden heeft?

Dit is jouw kans!

1 dag mag jij meelopen met de directeur van een van Nederlands meest vooraanstaande producenten/leveranciers in de Food en Flower Industry. Want in verse producten ligt de toekomst! Grijp deze unieke kans en geef je op! Word jij geselecteerd? Dan levert jou dat een mooie ervaring en referentie op!

Wat ga je doen?

Je gaat letterlijk een dag meelopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower Industry. Je krijgt tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je speelt daarmee een belangrijke rol en draagt bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

Datum

De dagen dat er meegelopen kan worden zijn verspreid in de week van 18 tot en met 22 november 2019.

Selectieprocedure:

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar voor studenten bij 10 verschillende Nederlandse topbedrijven in de sector. Dit betekent dat we een paar vragen zullen stellen om erachter te komen wat je motivatie is om mee te doen, zodat we mede op basis daarvan een selectie kunnen maken. Je studierichting vragen we wel, maar in principe kijken we daar niet naar.

Wij zoeken studenten die:

  • 3e of 4e jaars student van een HBO of universitaire opleiding zijn;
  • enthousiast zijn;
  • een duidelijke motivatie hebben om mee te doen; en
  • niet bang zijn om hun mening te geven.

Aanmelden:
info@hortiheroes.com

Aanmelden bedrijven:
Uw bedrijf aanmelden kan via deze link.