HortiHeroes slaat de handen in een met het toonaangevend KAS magazine!

Het doel is om samen nog meer mooie content te maken over (de helden binnen) de sector en over alle activiteiten van HortiHeroes om meer talent (studenten, Young Professionals en startups) naar de sector te trekken. Beide partijen versterken elkaar en hopen hierdoor een nog bredere doelgroep te kunnen bereiken zowel binnen als buiten de tuinbouwsector.

KAS richt zich sinds mei 2009 op ondernemers in de professionele glastuinbouw. Met een focus op ondernemerschap en lifestyle is KAS hét magazine voor de tuinbouw van vandaag én morgen. KAS onderscheidt zich met themagerichte reportages, unieke interviews en herkenbare rubrieken en columns. Maar ook door hoogstaande fotografie en een eigentijdse vormgeving. KAS valt vier keer per jaar door de bus bij duizenden tuinbouwbedrijven en werkt nauw samen met toonaangevende partners uit de tuinbouw.

A match made in… Flower heaven! 😉

Voor meer info over KAS magazine kun je hier kijken.

De eerstvolgende editie verschijnt september 2019.