Door HortiHeroes en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen
13:30 – 19:00 | World Horti Center | Naaldwijk

De Startup Afternoon van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) en HortiHeroes is een mooie stap in het verbinden van kennis en netwerk van gevestigde bedrijven uit de Food & Flower Industry met de inzichten en nieuwste technologieën van startups en scale-ups van binnen en buiten de sector. Wij dagen directie, innovatie managers en intrapreneurs van gevestigde bedrijven uit om uitdagingen, kennis, faciliteiten en netwerken te delen met startups en scale-ups om samen innovatie te versnellen.

Startups en scale-ups presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen en ervaringsdeskundigen delen hoe een succesvolle samenwerking tussen beide effectief tot stand komt. Succesvol ondernemer, investeerder, startup mentor en auteur Esther Gons deelt haar ervaring vanuit beide perspectieven met veel lessen en modellen vanuit haar boek The Corporate Startup.

Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze prijs daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar en een
wildcard ticket voor het programma ‘StartLife Accelerate’.

Globaal programma 12 december
13:30 – 19:00 Innovatie markt: Startup helden
14:00 – 15:30 Opening door host Gerrit Heijkoop
Introductie HortiHeroes, YES!Delft, StartLife en Rockstart
Keynote door Esther Gons | Co-auteur The Corporate Startup
Finale Innovation Prize met pitches
15:30 – 16:15 Break | Speeddaten op de Innovatie markt
16:15 – 17:15 Interactieve innovatiesessie
HortiHeroes Innovation Hub
Intrapeneurship class of 2019 & 2020
Uitreiking Innovation Prize 2019
17:15 – 19:00 Netwerkborrel

Voertaal voor dit evenement is Engels. Startup Afternoon wordt mede mogelijk gemaakt door AVAG  en is onderdeel van Impact2025 met een reeks van meetups, challenges en awards.

Aanmelden voor de Startup Afternoon kan via deze link of mail naar info@hortiheroes.com voor meer informatie.