Ga jij mee naar Berlijn?

Startups, ondernemers en high potentials in de Food & Flower industrie opgelet: HortiHeroes organiseert van woensdag 5 t/m vrijdag 7 februari 2020 een baanbrekende fieldtrip naar de metropool Berlijn. En jij kan daar bij zijn!

Gedurende deze fieldtrip worden de marktkansen in Duitsland onderzocht. Tevens gaan we met een inspirerend gezelschap kijken hoe we het verschil kunnen maken in de industrie en hoe we kunnen inspelen op de mondiale, complexe vraagstukken van de toekomst.

Het aantal plaatsen is beperkt (max. 20), zorg dus dat je je snel aanmeldt!

LINE UP

Dag 1: Bezoek aan de meest innovatieve hubs van dé startup capital van Europa. De meest bijzondere ondernemers (of ondernemers die werken aan ‘the next big thing’) delen hun verhaal.

Dag 2: Bezoek aan de Fruit Logistica (waar we zorgen voor interessante meetings of introducties naar potentiële klanten/partners).

Dag 3: Inspiratiesessies ‘How to shake it up!’ op één van de leukste hotspots van Berlijn, mogelijkheid om Start Up Day van de Fruit Logistica te bezoeken in de ochtend.

Uiteraard lunchen en dineren we op gave locaties en bekijken we waar de beste feestjes zijn!

GA JE MEE?

Na deze drie dagen ga je vol energie, nieuwe ideeën en waardevolle contacten naar huis. We vliegen met KLM en verblijven in een creatief en sfeervol hotel (3/4 sterren).

De kosten voor dit programma bedragen €975,- incl. vlucht, transfer, hotel, toegang Fruit Logistica, bezoeken aan diverse startup hotspots, ontbijt, lunch en dinner*, excl. BTW. Er kan een missievoucher worden aangevraagd via RVO welke de helft van de kosten dekt.

* kosten zijn excl. consumpties, extra bagage en toeslag voor een 1-persoonskamer. Inschrijving sluit 1 december, daarna kunnen de kosten hoger uitvallen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marielle van Buuren via marielle@hortiheroes.com of 06 51 23 80 27.

Aanmelden.