Ben jij een ondernemer of directeur van een MKB bedrijf uit Zuid-Holland? Met maximaal 50 FTE? En heb jij grote ambitie om te groeien en te innoveren op een concrete en simpele manier? Lees dan verder over ons gloednieuwe gratis programma i.s.m. CFIA, Erasmus Center for Entrepreneurship en Provincie Zuid Holland.

‘’Frugal Innovation’’ of slim innoveren is een innovatie-techniek die gericht is op slimme, concrete en simpele oplossingen. Meer is niet altijd beter! Frugal Innovation helpt nieuwe producten op de markt te brengen, simpeler en goedkoper.

In dit programma ga je aan de slag met een echte case uit je eigen bedrijf onder begeleiding van Dr. Ferdinand Jaspers (Erasmus Centre for Entrepreneurship) en Prof. Dr. Peter Knorringa (Erasmus Universiteit Rotterdam en Centre for Frugal Innovation in Africa). Ook leer je de lessen uit andere succesvolle bedrijven!

Meer weten? Check voor meer info onze onepager over het programma!

Meld je hier aan voor dit korte en effectieve programma.