Ben jij een start-up of scale-up die innovatieve en duurzame oplossingen biedt voor de tuinbouwsector en ben je klaar om zaken te doen in Latijns-Amerika? Ben je op zoek naar investeerders, partners, merkbekendheid of de lancering van een gloednieuw product? Dan is dit een gouden kans om jezelf en jouw innovatie te presenteren aan 2.200+ tuinbouw professionals!
 
Van 27 tot 29 april vindt GreenTech Americas plaats in het Centro de Congresos Querétaro in Mexico.

De Challenge

In samenwerking met de Nederlandse Ambassade, The Netherlands Business Support Office en KLM Royal Dutch Airlines geeft GreenTech Americas twee start-ups of scale-ups de kans om hun ideeën te presenteren aan de Latijns-Amerikaanse tuinbouwmarkt. De geselecteerde bedrijven winnen een retourticket van Amsterdam naar Mexico, een locatie op de beurs en een plek op de GreenTech Stage op de beurs in Mexico!

Criteria

De volgende criteria zijn van toepassing om deel te kunnen nemen aan de challenge:

  • Niveau van duurzaamheid;
  • Presentatie;
  • Geschiktheid voor de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse markt;
  • Mate van innovatie (start-up of scale-up);
  • Nederlandse herkomst.

Aanmelden

Wil je meedoen, stuur dan voor vrijdag 11 maart je motivatiebrief naar k.schotborgh@rai.nl (max. 3 A4). Kijk op de website van GreenTech Americas voor meer informatie over de challenge.