Het HortiHeroes Arena programma biedt een serie van netwerkevents, inspiratiesessies en fieldtrips die toegang geven tot de dynamische community van (young)professionals, startups, gevestigde bedrijven, studenten en game changers binnen onze sector en uit andere industrieën. 

11 MEI | Let’s Connect

Dé gratis netwerkborrel van de Nederlandse Food & Flower industry powered by HortiHeroes, World Horti Center, AVAG en Dutch Greenhouse Delta.

MELD JE HIER AAN

How to become a talent magnet?
Een sterke reputatie, tevreden en loyale klanten, dat begint allemaal binnen, bij en met je medewerkers. Katinka Huijberts is Managing Director van PROOF, een (inter)nationaal onderscheidend bureau met jarenlange ervaring in change communicatie, employee alignment, internal branding, employer branding en leiderschapscommunicatie. Hun motto is: waardecreatie begint bij medewerkers.

Op 11 mei geeft Katinka praktische handvatten voor hoe te werken aan een sterk werkgeversmerk.

Waarom spreekt iedereen over Cool Blue? En wat is het succes van Patagonia? Hoe komt het dat Tony Chocolony zo populair is? En wat heeft Dura Vermeer gedaan om in een moeilijke markt toch talent aan te trekken?

Programma
16:00 – 16:30 uur – Start met drankje, netwerken
16:30 – 17:00 uur – Katinka Huijberts over ‘How to become a talent magnet?’
17:00 – 17:30 uur – Netwerkborrel

 

19 MEI | Fieldtrip NEXT Delft & RoboCrops

Op 19 mei vertrekken de talenten van de HortiHeroes Classes (Intrapreneurs en Future Leaders) naar Delft om bij NEXT Delft kennis te maken met de wereld van tech startups en scale-ups om vervolgens af te sluiten bij het RoboCrops Event in Naaldwijk.

MELD JE HIER AAN

NEXT is een community gebouw in Delft dat streeft naar impact en het faciliteren van groei en verbinding met Europa’s Toonaangevende Tech Incubator: YES!Delft. We maken hier o.a. kennis met:

Het jaarlijks terugkerende evenement RoboCrops is voor wereldwijde innovatieve bedrijven uit de tuinbouw en hightech. Zij komen samen om actuele uitdagingen en potentiële hightech oplossingen te vinden en verbinden. RoboCrops is bedoeld om meer toepassingen van robotica en AI in de tuinbouw te stimuleren en innovatie te versnellen. Een unieke kans om kennis te maken met startups, scale-ups en gevestigde bedrijven (Gearbox Innovations, Pats Drones en Certhon / Denso en AI ontwikkelaars: Blue Radix en LetsGrow) die een grote bijdrage leveren aan robot en AI ontwikkelingen.

Ga je mee? Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. Voor HortiHeroes deelnemers en partners (2 per partner) is dit kosteloos. Aan alumni en overige geïnteresseerden vragen we een onkostenvergoeding.

Programma 19 mei 2022
13:30 – 15:30 uur – NEXT Delft | Molengraaffsingel 8, Delft
16:00 – 17:30 uur – RoboCrops + borrel vanaf 17.30 | World Horti Center, Europa 1, Naaldwijk

 

24 MEI | Finale Food Boost Challenge

Vrijdag 18 maart kwam er een flink gemixt publiek het pand van Van Gelder Groente & Fruit binnenlopen. Tijdens de Matching & Co-creatie dag werden de tien genomineerden van de Food Boost Challenge gepresenteerd aan de 34 partner bedrijven.

De tien genomineerde concepten zijn:
🍒 Een educatieve app die ondersteuning biedt voor een betere mentale en fysieke gezondheid
🍒 Een online programma waar gezonde recepten, events en nieuwe producten samen komen
🍒 Slim aanbod van groente en fruit in eigen koelkast
🍒 Een hippe automaat met gezonde snack varianten
🍒 Hybride vlees met plantaardige substituten
🍒 Een gezonde variant op koekjes
🍒 Aantrekkelijke groentesnack
🍒 Snel en lekker aanbod van verse groente en fruit op hotspots voor jongeren
🍒 Verse lekkere smoothies op slim gekozen locaties
🍒 Een jaarlijkse challenge die het eten van groente en fruit aantrekkelijk maakt

Samen met de initiatiefnemers Medical Delta Living Lab VIT for Life, HortiHeroes, Foodvalley NL en De Haagse Hogeschool én de 34 betrokken partners werken de teams aan een prototype, dat op 24 mei tijdens het pitch-event op een nationaal podium gepresenteerd wordt.

FINALE | 24 MEI
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor deze spectaculaire finale!

MELD JE HIER AAN

Tijdens de finale zullen de teams in een pitch toelichten waarom zij hét beste team, met het meest innovatieve idee hebben waarmee ze potentieel de meeste impact bij de doelgroep kunnen maken. Ook delen we de onderzoeksresultaten vanuit De Haagse Hogeschool en komt niemand minder dan Ron Simpson (De Avocado Show) inspireren over zijn beleving voor gezondheid! We sluiten de middag af met het uitreiken van de drie prijzen onder het genot van een netwerkborrel met de studenten teams en business partners.