Naaldwijk – Het HeroFestivaleen initiatief van HortiHeroes en dit jaar een samenwerking met Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen – is sinds vier jaar dé plek waar vernieuwing in de Food & Flower industrie wordt aangejaagd en een podium krijgt. Op donderdag 23 juni 2022 vindt de vijfde editie plaats, eindelijk weer volledig live vanuit H20 Esports Campus Amsterdam! Met sprekers als Jouri Schoemaker van Pieter Pot, Has van den Kieboom van GoDare en Dirk Tuip van H20 en met een thema waarmee de spotlight wordt gezet op succesvolle innovaties binnen en buiten de Food & Flower industrie, uitdagende startups en de jonge talenten van de toekomst: WE ARE GAME CHANGERS.

Tijdens het HeroFestival komen koplopers, toekomstmakers, startups, scale-ups, intrapreneurs en future leaders van binnen en buiten de Food & Flower industrie samen om innovatie te versnellen door impact ondernemers en intrapreneurs een podium te geven en het netwerk te verbinden. Dit alles zal plaatsvinden op de H20 Esports Campus Amsterdam, een spectaculaire eventlocatie die als visie heeft gaming in te zetten om impact innovatie te realiseren en het talent van morgen hierin mee te krijgen.

Programma vol Game Changers

Het belooft weer een inspirerende en unieke editie te worden, met een programma vol game changers. Het event start met de finale van de TopSector Innovation Prize, waarbij startups met duurzame innovaties voor de tuinbouwketen pitchen voor een jury in de strijd om o.a. een kennisvoucher van €25.000,- die ingezet kan worden bij Wageningen University & Research

Uiteraard betreden de helden van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma ook dit jaar weer het podium om de startups te presenteren waar zij de afgelopen maanden keihard aan gewerkt hebben. De jury – bestaande uit game changers uit de Food & Flower industrie – kiest wie de hoofdprijs van €10.000,- wint om te investeren in hun startup of innovatietraject. 

Game Changers van binnen en buiten de sector zorgen voor een gezonde dosis creatieve en inspirerende “chaos in de orde”. Zo zullen onder andere Jouri Schoemaker (founder van online verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot), succesvol game designer Tomas Sala, Has van den Kieboom (directeur van GoDare, powered by Lely & Gevasol) en Dirk Tuip (founder van H20 Esports Campus) delen hoe zij het volgende level in hun sector behaalden door buiten de gebaande paden te treden.

Erbij zijn?

Tickets voor het HeroFestival zijn te verkrijgen via www.herofestival.nl. Voor meer informatie over het event, zie www.herofestival.nl of volg HortiHeroes op LinkedIn.