Full-time · hbo+

Klaar met studeren of net begonnen met werken, en wil je je graag verder ontwikkelen? Ga aan de slag in één van de meest dynamische en innovatieve sectoren wereldwijd! 

De Supply Chain is een dikke rode draad in de Food en Flower industrie. Er wordt gewerkt met verse producten die onder alle omstandigheden en uitdagingen zo snel mogelijk bij de klant terecht moeten komen, nationaal en internationaal.

Daarnaast is er binnen de Food en Flower industrie volop aandacht voor het voorkomen of verwaarden van reststromen, alternatieve grondstoffen, digitale verbindingen en duurzame energie. Bij jouw werkzaamheden is er dus volop ruimte en aandacht om binnen jouw expertise te optimaliseren en innoveren, met aandacht voor local en global.

Met het Supply Chain traineeship kun jij op laagdrempelige wijze kennismaken met deze boeiende en bloeiende sector. Het Supply Chain Traineeship is een uniek programma van 2 jaar ontwikkeld door HortiHeroes, in nauwe samenwerking met belangrijke partijen en bedrijven uit de sector. Tijdens het programma roteer je 8 maanden op drie strategische, innovatieve projecten bij diverse bedrijven in de Food & Flower industrie. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons programma en onderdeel daarvan is dan ook deelname aan het Future Leadership programma, waarin je samen met ambitieuze Young Professionals jouw 21st century skills verder gaat ontwikkelen.

Lees hier de volledige vacature!