Eén van de belangrijkste doelen van HortiHeroes en AVAG | Greenhouse Technology Center is het aantrekken en enthousiasmeren van meer jong talent (studenten en starters) voor de Food & Flower (HortiTech) Industrie. Regelmatig kregen we de vraag: “toffe sector, kan ik ergens alle banen, stages en traineeships vinden van de bedrijven binnen deze branche?”

Ons antwoord op die vraag is vanaf vandaag: JA!

Versie 1 van ons gloednieuwe Job Board met de partners, leden, startups en scale-ups van HortiHeroes en AVAG is nu live: jobs.hortiheroes.com. Op deze plek bundelen we alle mooie carrièrekansen binnen de Food & Flower industrie. Zo kunnen we talent dat we enthousiasmeren middels onze events nóg beter laten landen in onze sector.

𝐒𝐭𝐚𝐲 𝐭𝐮𝐧𝐞𝐝…
Natuurlijk is alleen het delen van carrièrekansen niet voldoende. Daarom werken we ook aan een nieuwe HortiHeroes website met ruimte voor de innovatiekracht, impact, ontwikkelingen en uitdagingen van onze industrie. En liggen de plannen klaar om dat verhaal breder uit te dragen bij onderwijsinstellingen.

Seeded by: Handel GroeitGlastuinbouw NederlandColland ArbeidsmarktGreenports NederlandInnovationQuarterWorld Horti CenterAVAG | Greenhouse Technology Center en HortiHeroes