Aanmelden

Time to introduce ourselves. We are HortiHeroes.

HortiHeroes is het platform voor talentontwikkeling en innovatie in de Food & Flower industry. Dat doen we sinds april 2018 volledig gedreven door en voor het bedrijfsleven om samen sneller te innoveren. Nieuwe ideeën, nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe innovaties worden meestal niet in de ‘tunnel’ van de dagelijkse operatie binnen je eigen  bedrijf gevonden, maar juist op onverwachte plekken en momenten. Met de juiste vaardigheden, tools en mindset kun je het echt verder brengen. Dit doen we samen en met de drie pijlers Academy, Arena en Startup.

 

Attract, connect and grow. This is how we do it.

HortiHeroes timmert flink aan de weg. Met inmiddels 12 partnerbedrijven, 16 innovatietrajecten, 4 drukbezochte Arena events waaronder het HeroFestival en de start van het eerste HortiHeroes Academy Intrapreneurship Programma is het nu tijd om nieuwe bedrijven de kans te geven zich aan te sluiten.

 

In de succesvolle eerste 3 maanden van het HortiHeroes Intrapreneurship programma 2018 hebben de talenten veel kennis en ervaring opgedaan en beoordelen ze het programma gemiddeld met een  8,6! Nu gaan de 16 talenten  aan de slag met een innovatietraject binnen de eigen organisaties. Onder begeleiding van HortiHeroes coaches en toptrainers zullen ze bestaande uitdagingen of ideeën met behulp van de nieuwe tools, startup mindset en vaardigheden aanpakken om vernieuwende businessmodellen te ontwikkelen.

 

 

Word Premium partner, Partner of Participant.

 

Wij hebben interesse in het (Premium) Partnerschap en plannen graag een afspraak in om de samenwerking te bespreken.

 

Je bedrijfsnaam (verplicht)

Je adres (verplicht)

Je website (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Telefoonnummer