HORTIHEROES: ACADEMY

Academy: ontwikkeling door actie!

De HortiHeroes Academy biedt actie-gerichte ontwikkelprogramma’s om (young) high potentials uit de Food & Flower industry te laten groeien en te leren hun organisatie van binnenuit te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst.

 

Intrapreneurship Programma

Juist in deze onzekere tijden is het belangrijker dan ooit om snel in te kunnen spelen op veranderende (klant)behoeftes, andere manieren van zakendoen en nieuwe samenwerkingsvormen.

Wij leren een groep ambitieuze professionals de skills, tools en mindset om hun bedrijf in één jaar tijd 10 stappen verder te helpen.

Start: maart 2023

Meer info

Flyer Intrapreneurship Programma

Future Leadership Programma

In het voorjaar van 2023 start de 3e editie van het HortiHeroes Future Leadership Programma. Een ontwikkelprogramma voor Young Potentials met maximaal 2 jaar werkervaring.

Dit management-ontwikkelprogramma is bedoeld om young potentials persoonlijk te laten groeien en te ontwikkelen tot krachtige toekomstige leiders terwijl zij tegelijkertijd werken aan een gezondere wereld. Een ander doel van dit programma is het faciliteren van bedrijven uit de sector om gemakkelijker talent uit alle studierichtingen aan te trekken én te binden.

Start: voorjaar 2023

Meer info

Flyer Future Leadership Programma

HortiTech Innovation Traineeship

Zie jij het voor je dat overal ter wereld voedsel geproduceerd kan worden en de productie op afstand middels AI aangestuurd wordt vanuit Nederland? Wil jij je inzetten voor deze baanbrekende innovaties genaamd ‘Autonomous Adaptive Greenhouse’?

Dan is dit jouw kans! In drie periodes van 8 maanden werk je bij TNO en twee innovatieve bedrijven uit de Nederlandse Food & Flower Industrie. Tegelijkertijd volg je een managementontwikkelprogramma bij HortiHeroes zodat je naast persoonlijke en professionele groei ook direct in contact komt met andere jonge talenten die actief zijn in de Food & Flower industrie.

Start: voorjaar 2023

Meer info

Word partner