HORTIHEROES: ARENA

Het HortiHeroes Arena programma biedt een serie van netwerkevents, inspiratiesessies en marketing activiteiten die toegang geven tot de dynamische community van:

  • Deelnemende jonge helden aan het intrapreneurship programma
  • Startups
  • Toonaangevende bedrijven
  • Studenten en aangesloten kennisinstellingen
  • Investeerders
  • Innovators uit andere industrieën

Master Track ‘How to Finance Innovation’
Seeded by HortiHeroes, Catalyze en Arnold & Siedsma
Locatie: World Horti Center
13 februari 2019 | 11.00-19.00 
Aanmelden

“Alone we are smart, together we are Heroic!”
Door het delen van kennis en netwerk, zorgen deze innovators voor een veel groter ‘podium’ voor de sector en maken zij met de kracht van de Food & Flower industry (inter)nationaal zichtbaar impact!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om continue op de hoogte te blijven van onze activiteiten gericht op verbinding en innovatie.
Ons ‘inspire – train – act’ principes, maakt dat deze serie je niet alleen nieuwe contacten en inzichten oplevert, maar ook de handvatten geeft om er zelf mee aan de slag te gaan.

HeroFestival
Seeded by HortiHeroes
Locatie: To be confirmed
11 april 2019 | 12.30-19.30
Aanmelden

MASTER TRACK: HOW TO FINANCE INNOVATION

13 februari 2019 World Horti Center
By HortiHeroes, Catalyze en 
Arnold & Siedsma

 

Ben je op zoek naar financiering voor jouw innovatie of briljante idee? Voor zowel startups als multinationals is de zoektocht naar geld voor groei en innovatie een tijdrovend traject. Daarnaast blijven veel Europese subsidie kansen onbenut.

Tijdens de Master Track ‘How to Finance Innovation’ op woensdagmiddag 13 februari helpen experts je verder met interactieve sessies en individueel advies betreft fondsen, subsidies en regelingen voor innovatie. Maak kennis met de verschillende fondsmanagers en experts op het gebied van financiering en leer van ondernemers die financiering hebben opgehaald.

Partners: EY, Rabobank, BDO, Uniiq, InnovationQuarter, Shift Invest.

Aanmelden

Programma | Master Track | 13 februari

HEROFESTIVAL

Zet 11 april 2019 alvast in je agenda voor de 2e editie van het HeroFestival!

Het eerste HeroFestival is met ruim 250 bezoekers, 16 innovatieve start-ups op de Hero Space en 20 sprekers zeker niet het einde. Het is een begin van samen bouwen aan nieuwe innovaties en duurzame samenwerkingen waarin talent en startups de toekomst bepalen.

HortiHeroes bedankt alle partners, sprekers, juryleden, deelnemers, mentoren en bezoekers die een actieve bijdrage hebben geleverd aan de allereerste editie van het HeroFestival!

Check www.herofestival.nl voor het volledige programma en updates.

Aanmelden

 

 

Word partner