Supply Chain traineeship

Supply chain management richt zich op het beheren van de keten van goederen en diensten binnen een bedrijf. De afdeling supply chain zorgt ervoor dat elk product/dienst op de juiste tijd op de juiste plaats is. Je kunt je voorstellen dat supply chain management ontzettend belangrijk is in de Food & Flower industrie. Er wordt gewerkt met verse producten die onder alle omstandigheden en uitdagingen zo snel mogelijk bij de klant terecht moeten komen, nationaal en internationaal.

Het Supply Chain Traineeship is een tweejarig programma voor logistiek talent dat bedrijven in de Food & Flower industrie nóg meer in beweging wil brengen. Zo kun jij na je studie op laagdrempelige wijze kennismaken met deze boeiende en bloeiende sector.

Wat houdt dit traineeship in?

Het Supply Chain Traineeship speciaal ontwikkeld voor net afgestudeerde HBO/WO studenten in de richting supply chain. Tijdens het traineeship roteer je steeds gedurende 8 maanden op drie strategische, innovatieve projecten bij diverse bedrijven in de Food & Flower industrie. Zo leer je naast supply chain management meer over het voorkomen of verwaarden van reststromen, alternatieve grondstoffen, digitale verbindingen en duurzame energie. Want ook daar is de sector dagelijks mee bezig.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons traineeship. Daarom neem je tegelijkertijd deel aan ons Future Leadership Programma, waarin je samen met ambitieuze young professionals jouw 21st century skills verder gaat ontwikkelen.

Wij bieden jou als trainee:

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1.

Maak een aantrekkelijk CV (in pdf) en schrijf een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij de trainee bent die we moeten kiezen.

2.

Stuur je motivatie en CV naar onze programmamanager Lenny of gebruik onderstaand formulier.

3.

Zien we een match? Dan maken we graag kennis tijdens een gesprek.

4.

Klopt die match van beide kanten? Dan ontvang je van ons een voorstel en ga jij aan de slag als innovation trainee!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Nog vragen?

Nog vragen? Onze programma manager Mariëlle beantwoordt ze graag per mail of met een belletje.

Kan jullie bedrijf fris supply chain talent gebruiken?

Een bedrijf verandert en innoveert continu. Op logistiek vlak zijn er veel ontwikkelingen, die je bedrijf voortdurend uitdagen en waar specialistische kennis voor nodig is. Heeft jouw bedrijf hier behoefte aan? Overweeg dan het aannemen van een Supply Chain trainee!

Een trainee is een talentvolle starter met een hbo of wo opleiding. Deze Supply Chain trainee gaat gedurende 8 maanden aan de slag in jullie bedrijf met een specifieke supply chain/logistieke uitdaging. Deze frisse blik geeft gegarandeerd een innovatieve boost aan jullie bedrijf.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze programma manager Marielle via marielledejong@hortiheroes.com. Dan vertellen we je graag meer tijdens een kop koffie.