FUTURE LEADERS 2021

Wie ben je? 

Ik ben Bo van der Wel, 25 jaar en een sociale meid uit Westland die ervan houdt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Binnen zo’n uitdaging wil ik mezelf bewijzen en focus ik vooral op het proces en de mensen die erbij betrokken zijn. Daarnaast ben ik een volhouder, ga ik kansen niet uit de weg en wil ik graag al mijn doelen bereiken in het leven!

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

Ik wil me graag ontwikkelen op persoonlijk vlak en de samenwerking met de eindklant verbeteren. Ik verwacht dat het Future Leadership Programma me tools gaat aanreiken waarmee ik tot de kern van klantproblemen kan komen om zo samen met Eminent Food meerwaarde te creëren voor de eindklant.

Verrassend weetje over jezelf?

Ik heb een kloppend ondernemershart, iets wat in de familie zit. Het liefst begin ik ooit een keer voor mezelf; een van de doelen in mijn leven en iets wat ik zeker ga doen als de juiste kans zich op het juiste moment voordoet.

Wie ben je? 

Ik ben Martijn van Vliet en ben als Management Trainee werkzaam bij Kekkilä-BVB, in het Westland beter bekend als Bas van Buuren. Als Management Trainee ga ik de komende jaren aan de slag bij verschillende afdelingen binnen het bedrijf, om zo overal een inkijkje te krijgen en te achterhalen waar mijn passie ligt.

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

De belangrijkste reden dat ik meedoe aan het Future Leadership Programma is om beter inzicht te krijgen waar mijn krachten en passie liggen. Met deze inzichten hoop ik impact te creëren voor de Food & Flower sector, om uiteindelijk te streven naar een wereld waarin iedereen kan genieten van voldoende voedsel en prachtige bloemen! De basis om impact te creëren samen met de sector willen ik leggen binnen dit programma.

Verrassend weetje over jezelf?

Ik vind het heel leuk om ook in mijn vrije tijd activiteiten en evenementen te organiseren!

Wie ben je? 

Ik ben Mike Bosse (24 jaar), woonachtig in Uithoorn en werk momenteel bij Coloríginz in de sierteeltsector. Ik werk hier nu iets meer dan een jaar als Interne Consultant. Dit houdt in dat ik problemen/projecten oppak, analyseer en met een oplossing/advies kom. Hierbij ben ik veel in contact met interne en externe partijen. Verder ben ik altijd in voor een potje voetbal en kan je mij vinden in de sportschool zodra die weer open is.

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

Mijn belangrijkste reden is zelfontwikkeling. Ik wil graag leren hoe ik de juiste mensen binnen Coloríginz kan overtuigen en meekrijgen met mijn plannen. Ik wil minder moeite hoeven doen om mijn plan over de brug te krijgen en een goed antwoord hebben op de vraag die ik vaak van oudere collega’s krijg: “Waarom zouden we veranderen als het goed gaat?”

Verrassend weetje over jezelf?

Favoriete serie op Netflix: Peaky Blinders.

Formule 1 en Ajax fan.

Shotje tequila tijdens uitgaan sla ik liever over na al een aantal biertjes.

Wie ben je? 

Mijn naam is Bob van Bruggen, 26 jaar oud en woonachtig in ’s-Gravenzande. 3 jaar geleden heb ik mijn studie Entrepreneurship (commerciële economie) afgerond aan de Hogeschool van Rotterdam. Naast mijn studie ben ik altijd werkzaam geweest in de tuinbouw. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden die de Nederlandse tuinbouw en export branche te bieden heeft. 2 jaar geleden heb ik bij het AGF-exportbedrijf Valstar (onderdeel van Best Fresh) de kans gekregen om in de commerciële wereld van Groente en Fruit te stappen, waar ik als in- en verkoper werk. 

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

De reden dat ik deelneem aan het Future Leadership Programma is dat ik mijzelf verder wil ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak. Daarnaast wil ik mijn netwerk uitbreiden met andere Young Professionals uit de Food and Flower industrie om zo tot nieuwe inzichten te komen die relevant kunnen zijn voor mij als persoon en Valstar. Tevens draagt het programma bij aan de ambities die ik heb om intern door te kunnen groeien binnen het bedrijf. 

Verrassend weetje over jezelf?

Ik heb een passie voor langebaan schaatsen. Ik heb dit van mijn 13de tot ongeveer mijn 17de op hoog niveau gedaan en sta nog steeds vol enthousiasme 1x keer week (in de winterperiode) op de ijzers. De link tussen topsport en het werken in de AGF-branche is dat het veel gelijkenissen met zich meebrengt. Om de competitie voor te blijven moet je jezelf iedere dag opnieuw meer dan 100% inzetten om je klanten en leveranciers tevreden te houden. Dit doe ik dan ook met veel plezier!  

Wie ben je? 

Ik ben Henk van Leeuwen, 27 jaar, werkzaam als Coördinator Supply Chain bij Vreugdenhil Young Plants uit De Lier. Opgegroeid in een echte Westlandse tuinbouwfamilie maar toch gekozen voor een studie in de richting van Logistics Management. Beide werelden komen nu samen in mijn huidige logistieke functie bij een gerenommeerde plantenkwekerij.

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

‘Thinking outside the box!’ Mijzelf ontwikkelen op persoonlijk gebied en het opdoen van nieuwe soft skills. In vorige cursussen en studies die ik heb gevolgd ging de aandacht altijd uit naar het opdoen van nieuwe (vak)kennis. Maar hoe deze kennis over te dragen en te implementeren in de praktijk blijft vaak de grootste uitdaging.   

Verrassend weetje over jezelf?

Het is vloeken in de kerk, maar bij mij thuis zijn de meeste planten van plastic.  

Wie ben je? 

Ik ben Didi van Os, 25 jaar en werkzaam bij Ter Laak Orchids. Als dochter van een rozentuinder heb ik van jongs af aan al een voorliefde voor de glastuinbouw en voel me dan ook erg betrokken bij de sector. In mijn dynamische functie als Projectcoördinator leg ik tijdens projecten verbinding met meerdere afdelingen tegelijk en daar krijg ik energie van! 

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

Mijn doel is om impact te creëren in de glastuinbouw, omdat ik zie dat er veel potentie zit in deze sector. Om duidelijk te hebben waar je impact op wilt en kan hebben, is het belangrijk om goed te weten waar je krachten en zwaktes liggen. Daarnaast vind ik een breed netwerk belangrijk, want samen creëren we de meeste impact. Met dit tweejarig programma wil ik de eerste stappen zetten richting mijn doel.

Verrassend weetje over jezelf?

Ik heb de docentenbevoegdheid om les te geven aan MAVO & de onderbouw van HAVO/VWO en heb hier dan ook kort ervaring in opgedaan.

Wie ben je? 

Ik ben Maarten Smid, 25 jaar en een nuchtere, sociale, betrokken Brabantse jongen die sinds 2020 de grote stad Rotterdam is gaan opzoeken. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, waarbij ik me vooral richt op het einddoel en de mijlpalen die hiervoor bereikt moeten worden. Ik krijg energie van mensen verbinden en synergie creëren, ben een echte initiator en wil mogelijkheden bestuderen en verwezenlijken. Het uitvoeren van routinetaken levert mij relatief minder energie op en laat ik liever over aan anderen die daar wel warm van worden. 

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

Ik hoop me met het Future Leadership Programma persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Ik ambieer om strategischer te werk te gaan binnen de vele veranderprocessen en ik hoop dat het programma me tools aanreikt om me hier verder in te ontwikkelen. Daarnaast hoop ik meer inzicht te krijgen in de verschillende waardeketens binnen de tuinbouw om zo de behoeftes van de vele spelers beter in kaart te krijgen en daarop in te spelen. Als laatste hoop ik mezelf beter te leren kennen om zo de controle over mijn emoties te verbeteren en om mijn talenten te benutten.

Verrassend weetje over jezelf?

Ik heb een passie voor koken en hoop ooit nog een Le Cordon Blue programma te volgen. Daarnaast zou ik het leuk vinden om mijn eigen restaurant te beginnen en/of een functie te vinden binnen de tuinbouw die mijn passie voor eten dagelijks voedt. 

Wie ben je? 

Mijn naam is Sten Piet, ben 22 jaar en woon in Aalsmeer. Ik werk op de verkoopafdeling van OZ Export. OZ Export is een internationaal bloemen exportbedrijf gevestigd in Aalsmeer. Ik krijg een kick van commerciële successen waar ik bij betrokken ben. Naast mijn werkzaamheden bij OZ Export sport ik graag en hou ik erg van gezelligheid!  

Lees meer

Wat is de belangrijkste reden dat je meedoet aan dit programma?

Ik doe mee aan het Future Leadership Programma om meer inzicht te krijgen in mijn sterke en zwakke punten. Door meer inzicht te krijgen in mijn sterke en zwakke punten hoop ik in de toekomst makkelijker uit mijn comfortzone te kunnen stappen. Ik hou ervan om in mijn eigen bubbel te acteren, maar nu wordt het tijd om hieruit te stappen om mijzelf te blijven ontwikkelen! 

Verrassend weetje over jezelf?

Ik heb al 3 jaar een eigen bedrijf genaamd Weekendflowers! Zeker tijdens de 1e lockdown was het thuis afleveren van bloemen booming. Er was tijd over en we konden 100% geven om dit een succes te laten worden. Nu de handel overal weer aantrekt en het drukker en drukker wordt op werk, is Weekendflowers op een lager pitje komen te staan. Wellicht interessant om in de toekomst ooit nog eens op te pakken!

Word partner