HORTIHEROES: ECOSYSTEEM

Ecosysteem

Organisaties moeten meer samenwerken met andere partijen, in innovatieve ecosystemen. Dat bepleit wetenschapper, commissaris en adviseur Annemieke Roobeek. Want ‘netwerkend werken’ zorgt voor meer innovatie, meer toegevoegde waarde en meer plezier in het werk. Om op grote uitdagingen rondom o.a. digitalisering, energie transitie, arbeidskrapte, internationalisering, opkomende markten en urbanisatie te kunnen inspelen moeten de juiste partijen intensief samenwerken in ecosystemen.

Lees meer

We moeten in de huidige tijd van disruptieve veranderingen op andere, innovatieve organiseerprincipes overstappen. Principes waarin het samenwerken met ketenpartners, startups, overheden, consultants, universiteiten en (zelfs ook) concurrenten, de leidraad is. Alleen dan kun je door diversiteit en interdisciplinaire samenwerking en onderling kennis delen echt impactvol innoveren.

 

HortiHeroes jaagt innovatie aan door mee te bouwen aan dit ecosysteem, de verbinding te leggen waar mogelijk en verder te kijken dan alleen de Food & Flower industry. We maken graag de cross-over naar andere sectoren, tussen de huidige captains of industry en het talent van morgen, tussen corporates en startups, ondernemers en wetenschappers en tussen NL en de rest van de wereld.

Deel uitmaken van het HortiHeroes Ecosysteem?
Neem contact op met Fabienne van der Klugt
(Community & Events Manager HortiHeroes).

ECOSYSTEEM PARTNERS

Rotterdam Food Cluster

Met meer dan 8.000 food gerelateerde bedrijven en een gunstige ligging als ‘mainport to Europe’ is het Rotterdam Food Cluster uniek in de wereld.

Lees meer

Iedere dag werken mensen hier – van zaadveredeling, productie, verwerking, research & development en onderwijs, tot transport en logistiek – aan oplossingen voor de voedselvraagstukken van vandaag en morgen.

SBIC

Space Business Innovation Centre Noordwijk  inspireert en ondersteunt startups om ruimtetechnologieën te gebruiken voor alledaagse  toepassingen.

 

StartLife

StartLife helpt Food & Agtech startups groeien binnen toonaangevende ondernemingen.

CIC Rotterdam

CIC’s missie is het innovatie ecosysteem te versterken en innovators te verbinden om dingen te laten gebeuren.

VNO NCW WEST

Hét ondernemersnetwerk in Noord- en Zuid-Holland.

YES!Delft

YES!Delft is het ondernemerscentrum dat technisch ondernemerschap uitdraagt en in alle levensfasen ondersteunt.

RoboHouse

RoboHouse is een future of work fieldlab op de TU Delft Campus. Bedenkers en eindgebruikers van cognitieve robotica werken samen aan het verbeteren van de productiviteit en het welzijn.

Dutch Greenhouse Delta

De stichting DGD promoot de Nederlandse tuinbouwsector wereldwijd. Zij richten zich op complexe, grootschalige projecten met betrekking tot voedsel- en sierteeltkwesties in groeiende megasteden.

FOUNDERS & PARTNERS

PARTNER WORDEN

HortiHeroes Partnership

HortiHeroes is het innovatie, startup en talent ontwikkelingsplatform voor de Food & Flower Industry. We zijn iedere dag bezig met aantrekken, verbinden en ontwikkelen van talent. En met talent bedoelen we Studenten, Startups en ondernemende Young Professionals met vernieuwingsdrang. HortiHeroes biedt partners toegang tot ondernemende programma’s, talenten, studenten, startups en daarmee nieuwe business modellen en technologieën. Deel uitmaken van de HortiHeroes community is een kans om dicht op de innovaties van morgen te zitten en samen versneld impact te maken!

Interesse in het (Premium) Partnerschap? We plannen graag een afspraak in om de samenwerking te bespreken.

Premium Partner

  • preferent ‘aandeelhouder’- directe invloed op strategie
  • exclusiviteit binnen deel vd keten, right of first refusal
  • 50% korting één deelnemer per programma, 10 % korting op volgende deelnemer
  • in alle communicatie ‘premium partner’

Partner

  • inspraak op programma’s (adviesfunctie)
  • 10% korting op deelnemers programma
  • ‘Partner’ vermelding op diverse plekken

Participant

  • deelnemer programma
Word partner