Horti heroes teamfoto groen

HORTIHEROES LUSTRUM

5 Years of supercharging innovation within the Food & Flower industry 

Wie de betekenis van het nummer 5 weleens heeft gegoogled, ontdekt dat dit getal staat voor verandering, nieuwe inzichten en het denken in mogelijkheden.

Het staat voor groei, ontwikkeling en uitdaging. Als dat geen teken is! Dus, wil jij mee in deze flow van vooruitgang, pak dan die lustrum golf van activiteiten!

The best is yet to come! 

HortiHeroes 5 jaar

Eind 2017 gestart door pioniers van binnen en buiten de food & flower industrie. Vanuit een gezamenlijke passie voor de industrie en het lef om tegen de stroom in te gaan en de ‘deuren’ te openen werd er slagvaardig gewerkt naar de doelstelling:

Het creëren van een aantrekkelijk, dynamisch innovatie ecosysteem waarmee we de brug slaan naar andere sectoren, startups en talent. Daarmee zorgen we voor groei. Van individuen, van bedrijven in de food & flower industrie en bovenal van een gezonde, groene en leefbare wereld.

Tijd om successen te vieren, gecombineerd met inspiratie, activatie en verbinding. Ga jij mee? #HortiHeroesLustrum

FIELDTRIP PARIJS

HortiHeroes Fieldtrip Parijs | Global Summit Hello Tomorrow | 9-11 maart 2023

Oui oui, we go to Paris!
Samen met innovators van verschillende bedrijven uiteenlopende sectoren, bezoeken we onder meer de Global Summit van Hello Tomorrow en nemen we een kijkje in de keuken van een populaire startup hub in het centrum van Parijs. Laat je inspireren door deep tech startups met baanbrekende impact innovaties, die bijdragen aan globale uitdagingen over alle industrieën heen.

We slapen in een hotel dat onlangs is uitgeroepen tot één van de 50 meest innovatieve bedrijven ter wereld en gaan eten en drinken bij zowel authentieke Franse bistro’s als hippe hotspots. Natuurlijk is er ook gelegenheid om wat te zien van het kunstzinnige en veelzijdige Parijs.

Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar, dus grijp deze kans en ga mee op de meest inspirerende fieldtrip van 2023! 

MEER INFO

AANMELDEN

Waarom is het gaaf om mee te gaan?

  • Global Summit van Hello Tomorrow is hét deep tech impact event waar internationale ondernemers samenkomen en baanbrekende technologieën van startups gepresenteerd worden  
  • Er gaat een delegatie vanuit TechLeap en HortiHeroes
  • Inspirerend op inhoud 
  • Breder dan food & flowers: ook health, mobility, energy 
  • Veel netwerken met uiteenlopende deelnemers, veel fun, veel ideeën uitwisselen
  • Kick off sessie voorafgaand aan fieldtrip bij Rabobank.

HortiHeroes Startup Dinner

HortiHeroes Startup Dinner | 13 april 2023

Op 13 april lanceren we de HortiHeroes Startup & Scale-up Wand in het World Horti Center tijdens een uniek en exclusief diner voor genodigden. Samen met startups, scale-ups, investeerders, corporate pioneers en de HortiHeroes partners proosten we op het superchargen van innovatie in de Food & Flower industrie.

Dit HortiHeroes Startup diner is een initiatief van HortiHeroes in samenwerking met World Horti Center, TechLeap, StartLife, World Startup en Greenports.

Wil je meer informatie? Mail dan naar Fabienne via fabienne@hortiheroes.com.

MEER INFO

WESTLANDSE TALENTWEEK

Van 6 tot en met 10 februari stond World Horti Center volledig in het teken van talent. Het doel was om talent van alle leeftijden kennis te laten maken met de glastuinbouwsector én de kennis over carrièremogelijkheden in het Westland te vergroten.

Highlight van de Talentweek was de banenmarkt op donderdag 9 februari. De markt werd stipt om 13.00 uur geopend door wethouder Anko Goudswaard en directrice Puck van Holsteijn. De rij van bezoekers stond op dat moment tot ver buiten de ingang van World Horti Center. Met ruim 80 deelnemende bedrijven en 400 bezoekers was de eerste editie een groot succes. Er was veel interesse in wat het Westland te bieden heeft.

LEES MEER

Meer HortiHeroes Lustrum events:

  • Startup Dinner
  • HeroFestival
Word partner