HORTIHEROES: WAARDEN

WE ARE HORTIHEROES, WE ARE…

PASSIONATE ABOUT THE DUTCH FOOD & FLOWER INDUSTRY

Wij geloven in de kracht en de potentie van de meest toffe, innovatieve industrie van Nederland. Wij leveren met onze sector een grote bijdrage aan een gezonde, leefbare groene wereld zonder honger.

INNOVATORS & WILL CHALLENGE THE STATUS QUO

Wij vormen een ondernemende, ambitieuze community met vernieuwingsdrang, frisse blikken en het lef om over te gaan tot actie. We dagen de gevestigde orde uit, durven uit onze comfortzone te stappen, te falen en weerstand om te zetten in nieuwe inzichten en groei!

WE ARE HORTIHEROES, WE ARE…

THINKING BIG, STARTING SMALL

Al eeuwenlang staan we er wereldwijd om bekend: de Nederlandse Food & Flower industry. Maar wij ambiëren meer. 1% verbetering per dag maakt ons samen 2x zo goed in 70 dagen. De wereld is ons speelveld, NL de ‘voedingsbodem’ en wij geloven dat (cross) sectorale samenwerking met talent ons ‘superhuman powers’ geeft.

THIRSTY FOR LEARNING & WORKING HARD, PLAYING HARD

Wij willen blijven leren, ontwikkelen en staan altijd open voor feedback, verandering en samenwerking. Met als doel: groei. Groei van ons als persoon, de groei van bedrijven in deze sector en bovenal de groei van een gezonde, groene en leefbare wereld. Daar werken we hard voor, maar we maken ook tijd voor ontspanning en het vieren van successen om op het hoogste niveau te kunnen spelen!

Word partner