HortiHeroes UnConference | 26 september 2019

HortiHeroes UnConference | 26 september 2019
Hosted by Erasmus Centre for Entrepreneurship te Rotterdam

Om in 2050 wereldwijd 9 miljard mensen te voeden, moet de voedselproductie met minimaal 50% omhoog. Dat vereist optimaal gebruik van robotisering, data, ketenverkorting en kunstmatige intelligentie. En ook op het gebied van bloemen en planten liggen er veel kansen voor groei, samenwerking en andere concepten die meerwaarde opleveren zoals een dosis geluk en meer zuivere lucht, oftewel effect op de lichamelijke en mentale gezondheid.
Maar hoe komen we daar? Welke kleine stappen kunnen we elke dag zetten? Op welke vlakken kan of moeten we samenwerken binnen en buiten de Food & Flower industry?
Welke data is er beschikbaar en hoe kun je die slim benutten? Wat deel je wel en wat niet? Het is nu of nooit, we moeten blijven leren van studenten, startups en gevestigde bedrijven, samenwerken en digitaliseren is geen keuze meer maar een must.

Op 26 september 2019 organiseren we de tweede HortiHeroes UnConference, waarbij we ondernemers, experts, high potentials uit de Food & Flower industrie, studenten en techneuten samen brengen om om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Een UnConference bestaat uit een reeks korte, gerichte parallelle sessies, die door de deelnemers zelf worden georganiseerd en die samen op de dag zelf worden gepland om de agenda te vormen. Het is een kans om een scala aan onderwerpen in een intieme setting te ervaren, om nieuwe relaties te smeden en om ervaring en expertise te delen waar je onmiddellijk van kunt profiteren. Zie ook de after movie van de eerste HortiHeroes UnConference.

Tickets
Voor 20 Euro p.p. verzorgen wij een complete dag met relevant netwerk, sterke content waar jij zelf invloed op hebt, food & drinks en meer! Klik hier om direct een ticket te bemachtigen.

Wie zijn erbij?
We hebben alvast een aantal aansprekende deelnemers uitgenodigd. Dit zijn mensen die het pad van ondernemerschap, (open) innovatie of digitale transformatie hebben bewandeld en hun kennis en ervaringen inbrengen. Deze ambassadeurs van de Unconference zijn erbij, nemen hun netwerk mee en zullen – afhankelijk van de vraag van de deelnemers – een sessie als spreker invullen.

Programma 26 september | Rotterdam
12.00 Ontvangst HortiHeroes UnConference
12.30 Kick off UnConference met pitches van ambassadeurs
13.30 Diverse break-out sessies rondom de thema’s:
– Artificial Intelligence (o.a. van data naar waarde)
– Human Intelligence (o.a. innovatief leiderschap)
– Collaborative Innovation (o.a. samenwerking tussen startups en gevestigde bedrijven)
17.30 Wrap up UnConference met meest inspirerende ‘take aways’
18.00 Netwerk borrel

Paralel middag programma | HortiHeroes Innovation Hub (op uitnodiging)
Startup Pitches en matchmaking rondom de HortiHeroes Innovation Hub Challenges

Meer info: HortiHeroes-unconference.eventbrite.com

unconference experts

Word partner