HortiHeroes Unconference

HortiHeroes UnConference | 2019

HortiHeroes UnConference 2019 |
Hosted by Erasmus Centre for Entrepreneurship te Rotterdam

Om in 2050 wereldwijd 9 miljard mensen te voeden, moet de voedselproductie met minimaal 50% omhoog. Dat vereist optimaal gebruik van robotisering, data, ketenverkorting en kunstmatige intelligentie. En ook op het gebied van bloemen en planten liggen er veel kansen voor groei, samenwerking en andere concepten die meerwaarde opleveren zoals een dosis geluk en meer zuivere lucht, oftewel effect op de lichamelijke en mentale gezondheid.
Maar hoe komen we daar? Welke kleine stappen kunnen we elke dag zetten? Op welke vlakken kan of moeten we samenwerken binnen en buiten de Food & Flower industry?
Welke data is er beschikbaar en hoe kun je die slim benutten? Wat deel je wel en wat niet? Het is nu of nooit, we moeten blijven leren van studenten, startups en gevestigde bedrijven, samenwerken en digitaliseren is geen keuze meer maar een must.

Op 26 september 2019 organiseerden we de tweede HortiHeroes UnConference, waarbij we ondernemers, experts, high potentials uit de Food & Flower industrie, studenten en techneuten samen brachten om om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Wat is een UnConference?
Een UnConference bestaat uit een reeks korte, gerichte parallelle sessies, die door de deelnemers zelf worden georganiseerd en die samen op de dag zelf worden gepland om de agenda te vormen. Het is een kans om een scala aan onderwerpen in een intieme setting te ervaren, om nieuwe relaties te smeden en om ervaring en expertise te delen waar je onmiddellijk van kunt profiteren.

Benieuwd naar de terugblik van 2019? Lees hier verder! Of bekijk de after movie van de eerste HortiHeroes UnConference.

unconference 2019 experts

Word partner