HORTIHEROES: STARTUPS

Thermeleon ontwikkeld een verticaal schermsysteem voor glastuinbouw van Phase Change Material, dat overdag warmte opneemt en het ’s avonds weer afgeeft.

Vivent PhytlSigns’ sensoren detecteren plant stress als gevolg van droogte, tekort aan voedingsstoffen, plagen of ziekten al voordat er visuele symptomen zichtbaar zijn. De elektrofysiologie wordt geanalyseerd met behulp van machine learning. Bekijk de pitch.

Sigrow opent deuren voor klimaatoptimalisatie in uw groeiomgeving. Ze ontwikkelen en produceren sensors die het gemakkelijk maken om (micro-) klimaatgegevens te verzamelen. De nieuwste sensor, de Sigrow Stomata Camera, visualiseert of uw  planten groeien. Bekijk de pitch.

Blockbax helpt bedrijven met data om te gaan en hierdoor sneller & slimmer te kunnen werken en hiermee het verschil te maken voor hunzelf en voor klanten.

‘Weed Whacker’ herkent zowel het onkruid als gewassen. Zijn handige delta-arm reikt tot het onkruid om het op natuurlijke wijze te  vernietigen.

Skelex ontwikkelt en produceert mechanische exoskeletten voor het bovenlichaam. Dit verhoogt kwaliteit en efficiëntie en zorgt dat werknemers langer en prettiger kunnen werken.

Living Light is een sfeerlamp die zijn elektriciteit haalt uit het fotosynthese proces van planten.

PARPLUS is een product van PHYSEE; een coating specifiek voor de glastuinbouw dat schadelijk UV licht absorbeert en omzet in 10% extra licht in het fotosynthese actieve gebied (PAR).

 

PATS ontwikkelt kleine drones waarmee gewasbescherming geautomatiseerd wordt. Met onze oplossing worden vliegende insectenplagen gemonitord en geëlimineerd.

ADI ontwikkelt hardware- en software oplossingen om de efficiëntie en effectiviteit van kassen te verbeteren. Met behulp van state-of-the-art drones, gegevensverwerking en automatisering bieden ze nieuwe monitoring systemen voor de glastuinbouw industrie.

Polariks ontwikkeld non-invasieve gewasanalyse op basis van spectrumanalyse. Onze technologie vertelt de teler hoe de conditie is van elke individuele plant, welke stres de plant ervaart en wat hij of zij kan doen om het optimale uit het gewas te halen.

Floranti – Connect and Attract: Een innovatief platform dat telers en handelsbedrijven eenvoudig laat samenwerken en de afzet laat groeien.

Word partner