HORTIHEROES STARTUPS

De Thermeleon Warmtebatterij verhoogt de energie-efficiëntie van kassen. Door overdag strategisch het overschot aan warmte op te slaan, biedt het product ’s nachts duurzame verwarming. Met als resultaat, een significante reductie van de energievraag én een duurzamere kas.

Vivent PhytlSigns’ sensoren detecteren plant stress als gevolg van droogte, tekort aan voedingsstoffen, plagen of ziekten al voordat er visuele symptomen zichtbaar zijn. De elektrofysiologie wordt geanalyseerd met behulp van machine learning. Bekijk de pitch.

Sigrow opent deuren voor klimaatoptimalisatie in uw groeiomgeving. Ze ontwikkelen en produceren sensors die het gemakkelijk maken om (micro-) klimaatgegevens te verzamelen. De nieuwste sensor, de Sigrow Stomata Camera, visualiseert of uw  planten groeien. Bekijk de pitch.

CE-Line brengt met de CELINE technologie de tool om het voedingswater naar wens of plant behoefte aan te kunnen passen. Door continue en real-time meten van de voedingsstoffen gecombineerd met een individueel voedingsdoseringssysteem, zorgt voor ideaal voedingswater.

Voordelen: 5% meer opbrengst, verbeterde kwaliteit van het gewas én de vruchten, verminderd water en kunstmestgebruik en remote control over water en nutriënten management.

PARPLUS is een product van PHYSEE; een coating specifiek voor de glastuinbouw dat schadelijk UV licht absorbeert en omzet in 10% extra licht in het fotosynthese actieve gebied (PAR).

 

De markt van verse groenten is er een van constante tekorten en overschotten. VanBoven voorspelt de oogst van versproducten, waardoor vraag en aanbod perfect op elkaar kunnen worden aangesloten. Het resultaat is minder verspilling, korte ketens en eerlijke prijzen.

Blockbax levert een softwareplatform, waar real-time -en historische data van bestaande meetsystemen en nieuwe sensoren kan worden gevisualiseerd, geanalyseerd en alarmeringen kunnen worden geconfigureerd, zonder te programmeren.

Wat biedt het HortiHeroes Startup Programma voor startups?

Lees hier meer.

BBBLS gebruikt een innovatieve methode om kassen extra te isoleren met zeepbellen. Dit maakt het mogelijk om met veel minder energie voedsel van hoge kwaliteit te produceren. Hun visie is het creëren van een gewenst groeiklimaat, rekening houdend met het buitenklimaat en de seizoensinvloeden om zo de meest gunstige omstandigheden voor kassen te creëren, of kortweg: Controlled Climate As A Service.

HORTIHEROES SCALE-UPS

PATS ontwikkelt kleine drones waarmee gewasbescherming geautomatiseerd wordt. Met onze oplossing worden vliegende insectenplagen gemonitord en geëlimineerd.

Gearbox maakt slimme techniek op gebied van vision en robotica. Als R&D bureau in het hart van het Westland maken we innovaties: GearVision & GearSense!

Plantsome, de nieuwe manier om kamerplanten te kopen. Wij geven je graag advies hoe je jouw interieur nog groener kunt maken. Dat ziet er niet alleen hip en gezellig uit, het is ook nog eens gezond voor je en gratis thuisbezorgd.

Word partner