HORTIHEROES: STARTUPS

Blockbax helpt bedrijven met data om te gaan en hierdoor sneller & slimmer te kunnen werken en hiermee het verschil te maken voor hunzelf en voor klanten.

‘Weed Whacker’ herkent zowel het onkruid als gewassen. Zijn handige delta-arm reikt tot het onkruid om het op natuurlijke wijze te  vernietigen.

Skelex ontwikkelt en produceert mechanische exoskeletten voor het bovenlichaam. Dit verhoogt kwaliteit en efficiëntie en zorgt dat werknemers langer en prettiger kunnen werken.

Living Light is een sfeerlamp die zijn elektriciteit haalt uit het fotosynthese proces van planten.

POWERthePLANT is een product van PHYSEE; een coating specifiek voor de glastuinbouw dat schadelijk UV licht absorbeert en omzet in 10% extra licht in het fotosynthese actieve gebied (PAR).

 

PATS ontwikkelt kleine drones waarmee gewasbescherming geautomatiseerd wordt. Met onze oplossing worden vliegende insectenplagen gemonitord en geëlimineerd.

Health Food Wall is het antwoord op de groeiende vraag naar gezonde, vegetarische, veganistische en duurzame maaltijden die wij verkopen aan de klant op een snelle, gemakkelijke en innovatieve manier door middel van onze gekoelde automaat.

Polariks ontwikkeld non-invasieve gewasanalyse op basis van spectrumanalyse. Onze technologie vertelt de teler hoe de conditie is van elke individuele plant, welke stres de plant ervaart en wat hij of zij kan doen om het optimale uit het gewas te halen.

Floranti – Connect and Attract: Een innovatief platform dat telers en handelsbedrijven eenvoudig laat samenwerken en de afzet laat groeien.

Fixum Solutions is een engineering-ontwikkelingsbureau gefocust op de tuinbouwtechniek.

People of Tomorrow is een conceptontwikkelingsbureau met adviezen in voeding en verpakkingen, alles gericht op duurzaamheid en verschoning van producten in deze branches.

Word partner