CAREER

Iedereen ter wereld voorzien van voldoende verse voeding en leven in een gezonde groene omgeving. Dat is de uitdaging die we bij HortiHeroes elke dag aangaan. En daar hebben we talent voor nodig! Jonge mensen die de sector wel of nog niet kennen, met een frisse blik, innovatieve ideeën en verschillende passies en expertises. Om te leren en met elkaar te creëren. Van startups en studenten tot professionals, ondernemers, nieuwe en bestaande bedrijven en investeerders. Want alleen samen realiseren we onze missie “zero hunger in a liveable world.”

De Nederlandse Food & Flower industrie is cruciaal voor het voeden en vergroenen van de wereld. Onze high-tech sector ontwikkelt geavanceerde kassen en binnen- en buitenteelt technologieën. Zo kunnen we gewassen, planten en bloemen laten groeien met minimale inspanningen en impact op het milieu. Sommige telers werken nu al zonder fossiele brandstoffen en chemische gewasbescherming. Het uitdagende doel is om 9 miljard mensen te voeden in 2050, terwijl we rekening moeten houden met de impact op het milieu en de biodiversiteit. Innovatie en samenwerking zijn hiervoor een must.

Ook jij kan bijdragen aan onze missie, als student, ondernemer of professional. En het mooie? Er is veel ruimte om werken, leren en netwerk bouwen te combineren.

INNOVATION TRAINEESHIP

START: voorjaar 2024

Ben jij net afgestudeerd aan een technische WO-opleiding of net aan het werk bij een bedrijf in de Food & Flower industrie? Wil jij jouw technische kennis inzetten voor een duurzame, gezonde wereld en je bezighouden met digitalisering, robotica en andere toffe tech innovaties in de sector? Lees dan meer over ons Innovation Traineeship, waarbij je gedurende twee jaar bij drie organisaties, waaronder TNO werkt aan projecten rondom hortitech.

SUPPLY CHAIN TRAINEESHIP

START: voorjaar 2024

Wil jij werken aan het optimaliseren van de meest dynamische van vaak internationale keten? Ben jij die Supply Chain professional die graag zijn tanden ergens in zet en projectmatig werkt? Dan is dit traineeship iets voor jou! Ken je de Food en Flower Industry al, leuk! Ken je die nog niet dan is dit een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze boeiende en bloeiende sector. Het Supply Chain Traineeship is een tweejarig programma voor logistiek talent (hbo/wo) dat bedrijven in de Food & Flower industrie nóg meer in beweging wil brengen.

DIRECTEUR VOOR 1 DAG

START: NOVEMBER 2023

Ben jij nieuwsgierig naar de op één na grootste industrie van Nederland? Naar hoe er elke dag gewerkt wordt aan een groenere en gezondere wereld, waar iedereen toegang heeft tot verse voeding? Neem dan voor 1 dag plaats op de stoel van één van de directeuren en geef hen jouw (on)gevraagde advies. Dit is jouw kans om kennis te maken met de Food & Flower industry en een bedrijf van heel dichtbij te ervaren!