CAREER

Iedereen ter wereld voorzien van voldoende verse voeding en leven in een gezonde groene omgeving. Dat is de uitdaging die we bij HortiHeroes elke dag aangaan. En daar hebben we talent voor nodig! Jonge mensen die de sector wel of nog niet kennen, met een frisse blik, innovatieve ideeën en verschillende passies en expertises. Om te leren en met elkaar te creëren. Van startups en studenten tot professionals, ondernemers, nieuwe en bestaande bedrijven en investeerders. Want alleen samen realiseren we onze missie “zero hunger in a liveable world.”

Lees hier meer over onze traineeships en Directeur voor 1 Dag. Benieuwd naar alle banen, stages en traineeships in de Food & Flower industrie? Check dan het HortiHeroes Job Board!

Ook jij kan bijdragen aan onze missie, als student, ondernemer of professional. En het mooie? Er is veel ruimte om werken, leren en netwerk bouwen te combineren.

INNOVATION TRAINEESHIP

START: voorjaar 2024

Ben jij net afgestudeerd aan een technische WO-opleiding of net aan het werk bij een bedrijf in de Food & Flower industrie? Wil jij jouw technische kennis inzetten voor een duurzame, gezonde wereld en je bezighouden met digitalisering, robotica en andere toffe tech innovaties in de sector? Lees dan meer over ons Innovation Traineeship, waarbij je gedurende twee jaar bij drie organisaties, waaronder TNO werkt aan projecten rondom hortitech.

SUPPLY CHAIN TRAINEESHIP

START: voorjaar 2024

Wil jij werken aan het optimaliseren van de meest dynamische van vaak internationale keten? Ben jij die Supply Chain professional die graag zijn tanden ergens in zet en projectmatig werkt? Dan is dit traineeship iets voor jou! Ken je de Food en Flower Industry al, leuk! Ken je die nog niet dan is dit een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze boeiende en bloeiende sector. Het Supply Chain Traineeship is een tweejarig programma voor logistiek talent (hbo/wo) dat bedrijven in de Food & Flower industrie nóg meer in beweging wil brengen.

DIRECTEUR VOOR 1 DAG

START: NOVEMBER 2023

Ben jij nieuwsgierig naar de op één na grootste industrie van Nederland? Naar hoe er elke dag gewerkt wordt aan een groenere en gezondere wereld, waar iedereen toegang heeft tot verse voeding? Neem dan voor 1 dag plaats op de stoel van één van de directeuren en geef hen jouw (on)gevraagde advies. Dit is jouw kans om kennis te maken met de Food & Flower industry en een bedrijf van heel dichtbij te ervaren!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

START: voorjaar 2024

Ben jij student, net afgestudeerd of werkzaam bij een onderwijsinstelling? En wil je op de hoogte blijven van het nieuws en de carrièrekansen in de Food & Flower industrie?

Laat je gegevens achter voor onze HortiHeroes Students news update. Geen zorgen, je ontvangt geen wekelijkse mails. We sturen je zo’n vier keer per jaar het belangrijkste nieuws.

Naam(Vereist)

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(Vereist)