EDUCATION

HortiHeroes biedt actiegerichte ontwikkelprogramma’s, workshops en masterclasses voor professionals uit de Food & Flower industry. Dit varieert van gratis workshops van een uur tot opleidingsprogramma’s van enkele maanden waar je naast jouw baan aan deelneemt. We focussen op startup- en innovatie skills en verandermanagement, zodat jij zelf groeit en tegelijk jouw organisatie van binnenuit vernieuwt. Actiegericht, persoonlijk en anders dan anders. Stoom jezelf en jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Intrapreneurship Programma

Start: september 2024

Een programma van één jaar voor professionals met minimaal 3 jaar werkervaring waarbij je dé startup tools, -vaardigheden en -mindset leert middels trainingen, fieldtrips en out-of-the box opdrachten. Vervolgens pas je deze toe in een eigen startup project in een klein team. Deze startup presenteer je op ons jaarlijkse HeroFestival, waar de winnaar met een cheque van €7.500 naar huis gaat! 

En na dit jaar? Ben jij een innovator die met een verfrissende aanpak voor echte verandering binnen de organisatie zorgt. Door de juiste mensen te overtuigen met jouw eigen duurzame toekomstbeeld.

Future Leadership Programma

Start: voorjaar 2024

Dit management-ontwikkelprogramma is speciaal voor jong talent met maximaal 2 jaar werkervaring. Gedurende 1,5 jaar werk je aan persoonlijke en professionele groei én ontwikkel je tot krachtige toekomstige leider. Future Leaders dus! Je leert over persoonlijk leiderschap en werkt aan professionele vaardigheden als presenteren, verandervermogen en organisatiesensitiviteit. Jouw deelname aan het Future Leadership Programma combineer je met jouw baan in de Food & Flower industrie.

Het resultaat? Allereerst groei en ontwikkeling als persoon. Daarnaast kun jij als mid-level professional aan de slag en heb je een toolset opgebouwd waarmee je projecten en/of teams effectief kunt leiden.

ChangeMakers Programma (nieuw!)

Start: oktober 2024

Verandering of verbeteringen binnen jouw bedrijf realiseren? Dat lukt alleen als je collega’s mee krijgt in jouw idee. 

Het ChangeMakers Programma focust zich op verandermanagement binnen de organisatie. Het is intern gericht: je leert in acht maanden hoe je verbeter- en veranderprojecten kunt optimaliseren door actiegericht procesmanagement en door te leren hoe je effectief inspeelt op de behoefte van collega’s.   

Incompany trainingen en programma's

Met onze Incompany Trainingen helpen we jou en je collega’s om in korte tijd de eerste stappen te zetten van idee naar realisatie. En kunnen jullie na de training zelf de volgende stappen zetten. Of het nu gaat om externe innovatie met nieuwe producten of diensten voor klanten of interne procesverbetering binnen de organisatie. Of jullie het MT of de nieuwe generatie talenten willen trainen; samen stellen we de perfecte training of programma op maat samen.

LIEVER EEN KORTE INNOVATIEBOOST?

DAT KAN!

HortiHeroes staat voor innovatie en ondernemerschap. Past een langdurige opleiding (op dit moment) niet bij jou, maar wil je wel meer leren over thema’s als ondernemerschap, innovatie of verandermanagement?

HortiHeroes biedt diverse kortlopende trainingen aan: