Incompany trainingen & programma’s

Wil jij met collega’s op een laagdrempelige, hands-on manier aan de slag met innovatie of intern verandermanagement? Met een team binnen korte tijd écht resultaat realiseren? HortiHeroes organiseert Incompany Trainingen en Programma’s op maat voor bedrijven en onderwijsinstellingen. We stellen graag samen met jou een inspirerende training of programma samen! 

Met onze Incompany Trainingen helpen we jou en je collega’s om in korte tijd de eerste stappen te zetten van idee naar realisatie. En kunnen jullie na de training zelf de volgende stappen zetten. Of het nu gaat om externe innovatie met nieuwe producten of diensten voor klanten of interne procesverbetering binnen de organisatie. Of jullie het MT of de nieuwe generatie talenten willen trainen; samen stellen we de perfecte training of programma op maat samen.

“Energieke incompany training waarbij we als directeuren werden gedwongen om achter ons bureau vandaan te komen en letterlijk naar buiten te gaan om onze ideeën te toetsen met de juiste stakeholders. Verrassend hoeveel waardevolle informatie je met de juiste tools ophaalt in één uur interviewen ‘in het wild’. We gebruiken nog regelmatig de toolkit die we leerden in de training. Aanrader!”

Marius Hovius - Directeur Coöperatieve Rabobank

ONZE INCOMPANY TRAININGEN & Programma's

We bieden programma op maat aan binnen de thema’s innovatie en ondernemerschap. Je kunt hierbij denken aan:

WAT LEVERT HET OP?

Met elkaar bepalen we de doelstellingen en gewenste resultaten van de Incompany Training. Afhankelijk van jullie doelstellingen en het gekozen thema levert het jullie MT/afdeling/bedrijf bijvoorbeeld het volgende op:

Voor deze organisaties werkten we al: