Community

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het klinkt als een cliché, maar wij geloven hier echt in. ‘Netwerkend samenwerken’ zorgt voor meer toegevoegde waarde, slimmer gebruik van resources, meer werkplezier en meer innovatie. Om de grote uitdagingen waar we voor staan te kunnen oplossen moeten de juiste partijen intensief samenwerken in communities. Met HortiHeroes bouwen we mee aan zo’n community in de Food & Flower industrie. En dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met partnerbedrijven, startups, talenten, kennisinstellingen en ondernemers van binnen en buiten de industrie.

Onze verhalen

Meer lezen over de Food & Flower community en de mensen in deze impactvolle sector? Lees dan de verhalen van onze partners, deelnemers, startups en van onszelf.

Heroes aan het woord: Amy

Column Puck van Holsteijn – Het Hele Westland

Rick Gitzels: de allereerste HortiHeroes Trainee, een jaar verder

Heroes aan het woord: Nienke

BLOG | De 3… succesfactoren voor interne vernieuwing

Heroes aan het woord: Mick

Events

Wil je de community graag ‘live in actie’ meemaken en de verbinding aangaan? Dat kan op onze events. Bekijk de agenda hier!

5 maart 2024

(GRATIS) ONLINE WORKSHOP STAKEHOLDERS IN SIGHT

14 maart 2024

(gratis) Online Workshop Idea Validation

20 maart 2024

Let’s Connect | Leren van mislukkingen in Ondernemerschap en Innovatie

21 maart 2024

Masterclass Stakeholder Management (1/2e dag)

22 maart 2024

Masterclass Ideation: Turning Ideas into Business (1/2e dag)

9 april 2024

HortiHeroes Startup selectie

Maak jij impact?

Ben jij een startup, (young) professional, ondernemer actief in de Food & Flower industrie of student en wil jij impact maken in deze sector? Oftewel, wil je deel uitmaken van de HortiHeroes community?

Neem dan contact op met Fabienne van der Klugt, onze Community & Startup Lead. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je op hoogte blijft van onze activiteiten en events.