Partners

HortiHeroes is hét platform voor innovatie-, startup- en talentontwikkeling voor en door de Food & Flower Industry. We zijn iedere dag bezig met aantrekken, verbinden en ontwikkelen van talent. En met talent bedoelen we studenten, startup founders en ondernemende (young) professionals met vernieuwingsdrang.

“HortiHeroes is in staat om op een plezierige en efficiente manier talenten, startups, en ondernemingen in de sector aan elkaar te verbinden. Daardoor ontstaat een mooie tractie die de groei en verduurzaming van de sector versnelt.”

Marlieke Lingmont - Lely

Als HortiHeroes partner geef je jezelf en jullie medewerkers toegang tot onze ontwikkelprogramma’s, nieuw talent, studenten en startups. En daarmee tot innovatie, nieuwe businessmodellen en hightech oplossingen. Deel uitmaken van de HortiHeroes community biedt dé kans om dicht op de innovaties van morgen te zitten en samen impact te maken!

Partner worden?

Wil jij als held meebouwen aan onze missie? Ben jij ondernemer in de Food & Flower industry en sta jij 100% voor innovatie, duurzame impact en de kracht van samenwerking binnen de keten én met bedrijven daarbuiten? 

Onze hortiheroes partners

Onze partners

Ecosysteem Partners