HeroFestival 2020

Op 6 oktober 2020 vindt het jaarlijkse HeroFestival, seeded by HortiHeroes en Impact City, plaats. Hét moment waar koplopers, innovators, overheid, kennisinstellingen, startups, scale-ups en intrapreneurs uit de Food & Flower Industry het lef tonen om met andere sectoren en talent van buitenaf in actie te komen voor globale uitdagingen. #Happy #Healthy #Hungerfree

De Food & Flower industrie wordt gedreven door daadkrachtige ondernemers die elke dag gaan voor groei. Groei van vers en zeker ook van innovaties om internationaal ‘gezondheid en geluk’ te leveren in de vorm van planten, bloemen, groenten en fruit. Juist nu, in de exponentieel veranderende wereld waar steeds meer disruptieve technologieën en business modellen de markt overnemen en steeds meer verschuiving plaatsvindt richting consumenten, is het tijd voor actie. Dit is dé kans voor startups, scale-ups en gevestigde bedrijven om uitdagingen samen aan te gaan en het morgen echt anders te doen!

HEROFESTIVAL 2020 | KEEPING THE DIGITIZING WORLD NATURAL
Shaking up the Food & Flower industry

We gaan schudden; niet alleen met handen of door kaartjes uit te wisselen, maar we gaan de Food & Flower industry opschudden. We gaan niet alleen praten, maar uitdagingen en oplossingen matchen, leren van zowel huidige als nieuwe generatie ondernemers en professionals en afspraken maken om samen te versnellen. De helden van de HortiHeroes Academy Class of 2020 hebben de stap uit hun comfort zone al gezet en pitchen de innovaties en expertise waar ze de afgelopen drie maanden aan gewerkt hebben.

Klik hier voor meer info en tickets.

Meer nieuws