Kick-off Directeur voor 1 Dag met nieuwe partners

Naaldwijk – Op 7 augustus vond de kick-off van Directeur voor 1 Dag bij Bloemenbureau Holland in Aalsmeer plaats. In de week van 13 tot en met 17 november 2023 krijgen 25 hbo/wo topstudenten de kans om voor één dag de rol van een inspirerende directeur in de Food & Flower industrie over te nemen. Naast het letterlijk meedraaien gaat de student ook aan de slag met een uitdagende adviesopdracht voor de organisatie waar hij/zij voor is geselecteerd. 

Uitbreiding partners en regio’s

Nieuw dit jaar is dat Directeur voor 1 Dag landelijk gaat. Zo kunnen studenten ook kennismaken met bedrijven in de regio van Seed Valley (Noord-Holland), Fruit Tech Campus (Gelderland), Greenport Duin- en Bollenstreek en Greenport Aalsmeer. Zo zijn ook meerdere sectoren binnen de Food & Flower industrie vertegenwoordigd. Glastuinbouw Nederland en GroentenFruit Huis waren al partner in dit initiatief.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door HortiHeroes en bovengenoemde organisaties. Het aantrekken van talent in de Food & Flower industrie is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de sector. 

“De uitbreiding in regio’s betekent dat we nog meer studenten de kans kunnen geven op een unieke ervaring en om kennis te maken met onze sector, waarbij we ook de breedte van de Food & Flower industrie kunnen laten zien.”

Lenny Dijkshoorn - HortiHeroes

Meedoen met Directeur voor 1 Dag?

HortiHeroes nodigt bedrijven uit deelnemende regio’s uit zich aan te melden voor dit unieke kijkje in de sector. Vanuit HortiHeroes is ondersteuning op elk gebied zodat zowel student als directeur en bedrijf een unieke ervaring rijker zijn, check www.hortiheroes.com/directeurvoor1dag.

Meer nieuws