Rabobank en HortiHeroes gaan met volle kracht vooruit

Naaldwijk – Op 12 oktober werden twee belangrijke handtekeningen gezet. HortiHeroes en Rabobank verlengen hun strategisch partnerschap voor de komende drie jaar. De jarenlange succesvolle samenwerking wordt voortgezet om verdere groei, verbinding en innovatie in de Food & Flower industrie aan te jagen.

De tuinbouwsector staat voor enorme uitdagingen en kansen op het gebied van duurzaamheid, technologie en wereldwijde voedselvoorziening. HortiHeroes heeft als missie deze uitdagingen aan te gaan door de sector te voorzien van benodigde innovatieve kracht en talent. Rabobank deelt deze visie met passie en onderstreept dit met het verlengen van het partnership, inclusief extra funding om relevante startups voor de sector aan te laten sluiten bij (internationale) fieldtrips met de HortiHeroes community.

Puck van Holsteijn, directeur van HortiHeroes, is enthousiast over de aanhoudende drive van Rabobank om impact te maken in de sector.

‘We zijn ontzettend blij dat Rabobank samen met volle kracht vooruit wil blijven gaan. Ze zijn al jaren HortiHeroes partner en diverse jonge talenten vanuit Rabobank hebben al deelgenomen aan onze talentontwikkelingsprogramma’s. Samen zullen we blijven werken aan vernieuwing in de sector en een spotlight zetten op de Food & Flower industrie voor startups, scale-ups, studenten en nieuw talent van buiten de sector.’

Puck van Holsteijn - Directeur HortiHeroes

En ook Rabobank ziet veel kansen in de voortzetting van het partnerschap.

'Als coöperatieve bank werken wij graag samen met waardevolle partners als HortiHeroes om impact te maken. Wij dragen bij op het gebied van kennis, netwerk en financiën om innovatie in de Food & Flower industrie te stimuleren.'

Sander Vroom - Business Development Manager Rabobank

Samen zullen HortiHeroes en Rabobank blijven werken aan een groene en gezonde wereld. Een vruchtbare voedingsbodem voor een nóg bredere en intensievere samenwerking.

Meer nieuws