Smaakvolle & Verse Samenwerking: mbo-studenten gaan de logistieke uitdaging aan met bedrijven in de Food & Flower industrie

World Horti Center, HortiHeroes en Lentiz Barendrecht slaan de handen ineen om mbo-studenten Logistiek kennis te laten maken met de Food & Flower industrie. En niet door middel van lessen of voorlichtingen, maar interactief en in samenwerking met bedrijven uit de sector: met challenges!

De challenges worden uitgevoerd door getalenteerde mbo-studenten van Logistieke opleidingen die hun vaardigheden en kennis inzetten om innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar de Food & Flower industrie voor staat. Dit biedt bedrijven niet alleen de kans om nieuwe ideeën en inzichten te vergaren, maar ook om de toekomstige generatie tuinbouw professionals te inspireren en kennis te laten maken met deze toffe sector.

Frisse blik van jong talent

De challenges zijn door de initiatiefnemers speciaal ontworpen om bedrijven de mogelijkheid te bieden vraagstukken in te dienen en optimaal gebruik te maken van de frisse blikken van het jonge talent. Zo kun je als bedrijf bijvoorbeeld logistieke processen laten analyseren of studenten mee laten denken over alternatieven voor verpakkingen en advies voor het verwaarden van reststromen.

“We zijn verheugd om deze challenges te organiseren en zo samen met bedrijven in de tuinbouwsector bij te dragen aan een duurzamere toekomst”, aldus Mariëlle de Jong van HortiHeroes. “We moedigen alle bedrijven in de tuinbouwsector aan om deel te nemen en te profiteren van de creativiteit en innovatiekracht van onze getalenteerde mbo-studenten.”

Aanmelden voor bedrijven

Heeft jullie bedrijf een interessante logistieke uitdaging die perfect past als challenge voor mbo-studenten? Meld jullie uitdaging dan hier aan!

Deelnemende bedrijven worden gekoppeld aan mbo-studenten die het beste bij hun uitdaging passen en werken gedurende een bepaalde periode samen aan het bedenken en uitvoeren van innovatieve logistieke oplossingen.

Meer nieuws