Topsector Innovation Prize 2023 open voor aanmeldingen

In 2023 vindt de vijfde editie van de uitreiking van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen #IMPACT2025 Innovation Prize plaats. Dit jaar niet alleen voor startups, maar ook voor studenten met een idee!

In deze jubileumeditie is het thema: Plants + Human >>> Health

“Trots dat dit alweer de 5e editie is van de Topsector T&U Innovation Prize. Dit jaar kiezen we bewust voor een thema dat wat verder af staat van de primaire teelt. Het gaat om de vraag: op welke wijze kunnen we als sector bijdragen aan gezonde voeding middels groente en fruit producten en het welbevinden van mensen door de inzet van bloemen en planten in huis en stad?”

Michiel Roelse - directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Waarom deelnemen aan de Topsector Innovation Prize?

Door deel te nemen, maak je kans op een unieke kickstart middels toegang tot relevant netwerk van industrie experts, zichtbaarheid in de tuinbouwketen en kennis voor de opschaling van jouw idee of product. Daarnaast maak je kans op prijzen, begeleiding en trainingen ter waarde van ruim 30.000 euro!

Meer info en aanmelden

Werk jij als startup founder aan dé innovatie die bijdraagt aan gezonder eten en gezonder leven? Of heb jij als student een enorm goed innovatief idee rondom gezondheid? Geef je dan nu op! Meer info over de Innovation Prize is hier te vinden: https://impact2025.nl/challenges-prizes/impact-2025-topsector-tu-innovation-prize-2023/

Meer nieuws