VACATURE HORTIHEROES: TECH STARTUP & TALENT SCOUT – 8/16 UUR (parttime/bijbaan)

We zijn op zoek naar versterking van het team met een parttime Tech & Talent Scout. Ben jij die jonge ambitieuze vernieuwer die de taal van de tuinbouw en (tech) startups & studenten spreekt?

WIJ ZIJN HORTIHEROES

Bij HortiHeroes zijn we iedere dag bezig met het aantrekken, verbinden en ontwikkelen van talent en technologie in en voor de Food & Flower industrie. En met talent bedoelen we studenten, startups en ondernemende (young) professionals. Want zij zijn de drijvende kracht achter innovatie in de Food & Flower industry. Zij ontwikkelen nieuwe technologieën en verdienmodellen en zorgen ervoor dat die succesvol worden. Met hun eigen bedrijf, of bij het bedrijf waar ze werken.

In vijf jaar deden bijna 100 professionals mee aan onze programma’s, ondersteunen we 14 startups in hun missie, hebben we 3.500 volgers online en ontvangen we  jaarlijks 500+ deelnemers voor events en fieldtrips; van Parijs tot Berlijn en van Eindhoven tot Delft. 

ZERO HUNGER IN A LIVEABLE WORLD

Het uiteindelijke doel van HortiHeroes? Groei. De groei als persoon, de groei van toekomstbestendige bedrijven in deze branche en bovenal de groei van een gezonde, groene en leefbare wereld. 

LET’S TALK ABOUT YOU

We zijn op zoek naar versterking van het team met een parttime Tech & Talent Scout. Ben jij die jonge ambitieuze vernieuwer die de taal van de tuinbouw en (tech) startups & studenten spreekt?

TECH & TALENT SCOUT PARTTIME

Als Tech & Talent Scout ben je verantwoordelijk voor het vinden en aantrekken van de beste (inter)nationale tech startups voor de uitdagingen in de Food & Flower industrie.

Je legt tech startups uit hoe we ze kunnen helpen met het valideren van hun innovatie in ons ecosyteem, verzorgt intake gesprekken, bereidt selectie momenten voor en verbindt hen na toelating met de relevante bedrijven.

Je werkt tussen en voor ambitieuze ondernemers die met hun bedrijf bij willen dragen aan het duurzaam voeden en vergroenen van de wereld.

In deze rol werk je samen met de Community & Startup Lead (Fabienne van der Klugt) en spreek je met partners om de innovatieve uitdagingen en de waarde van een oplossing te snappen. Samen organiseer je activiteiten om de startups met elkaar, met klanten en met investeerders te verbinden en zichtbaarheid te geven in World Horti Center.

JOUW ROL ALS TECH & TALENT SCOUT

 • Scouting: je bent mede verantwoordelijk voor het hele proces van het vinden van veelbelovende founders, technologieën, teams, talent en startups de bijdrage aan de uitdagingen van de Food & Flower industrie (en de trends in de markt);
 • Screening: je bent medeverantwoordelijk voor de funnelvan HortiHeroes, doet de intake gesprekken en volgt op met potentiële startup founders. Je bent vaak het eerste contact met startups of studenten met een idee. 
 • Selectie: samen met de Startup Lead faciliteer je het proces van selecteren van de beste en meest veelbelovende startup initiatieven voor onze partners middels een pitch middag met sector experts.
 • Waar mogelijk maak je zaken meetbaar en stuur je op data.
 • Je volgt het aanbod op (introducties, zichtbaarheid, etc.)
 • Proactief plannen en mee organiseren met activiteiten die bijdragen aan het aantrekken en verbinden van startups, studenten en afgestudeerden. Denk aan Hackathons, promotie Directeur voor 1 Dag, carrière beurzen en ons unieke Startup Dinner.

ZO ZOU JIJ JEZELF OMSCHRIJVEN

 • Je spreekt de taal van jonge (tech) vernieuwers, studenten en ondernemers in de Food & Flower (tuinbouw) industrie.
 • Je kunt werken met veel vrijheden, werkt gestructureerd, neemt initiatief en hebt oog voor detail. 
 • Je bent een leergierige zelfstarter (0-3 jaar ervaring) met minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je communiceert makkelijk op alle niveaus (in NL en ENG) en bent een goede luisteraar die kansen spot.
 • En het allerbelangrijkste: je bent super enthousiast om HortiHeroes en de community verder uit te bouwen met jouw frisse blik.

WIJ BIEDEN JOU 

 • Je werkt samen in een enthousiast, ambitieus team vanuit een fijn kantoor in het World Horti Center in Naaldwijk met de flexibiliteit om vanuit andere plekken te werken. 
 • Toegang tot een netwerk van talent, startups en ondernemers van toonaangevende bedrijven waar je veel van kunt leren:
  • Uitbreiding van kennis van het startup-ecosysteem en open innovatie.
  • Leren hoe je startups beoordeelt op innovatie, team, tractie, verdienmodel en product-market fit. 
  • Verbreding van de kennis van opkomende technologieën.
 • Werk dat impact heeft: impact op de Nederlandse Food & Flower Industry, maar ook op maatschappelijke vraagstukken rond voeding, gezondheid en geluk.

KENNISMAKEN?

Wij maken graag kennis met jou! Stuur een korte motivatie (video vinden we leuk, mail mag ook) en CV naar info@hortiheroes.com of mail voor vragen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws