Vacatures in de Food & Flower industrie | september 2023

Op ons gloednieuwe Job Board met de partners, leden, startups en scale-ups van HortiHeroes en AVAG bundelen we alle mooie carrièrekansen binnen de Food & Flower industrie.

Zo kunnen we talent dat we enthousiasmeren middels onze events nóg beter laten landen in onze sector. Iedere maand lichten we vier vacatures uit!

Medium-RZFR141013_001_People at work-3

JUNIOR EVENTMANAGER BIJ HORTIHEROES

Wil jij events organiseren voor de meest toffe en verrassende industrie van Nederland? En bouw jij met ons mee aan een groenere en duurzamere wereld? Zet dan jouw organisatietalent en creativiteit in als Event Manager bij HortiHeroes! 

Ga naar de vacature

Stagiair verdedelingsprocesanalyse bij Rijk Zwaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage? En werk jij graag in een dynamische en internationale omgeving? Dan ben jij de stagiair die Rijk Zwaan zoekt voor hun afdeling Breeding Process & Organisation!

Ga naar de vacature

tuinbouw
Marketing Communicatie Medewerker

Medior Developer Bouw en Glastuinbouw TNO

Wil jij een stempel drukken op onze tijd? Kom werken bij TNO als Medior Developer Bouw en Glastuinbouw. In je rol als medior developer ‘bouw en glastuinbouw’ werk je samen met inhoudelijke experts aan de ontwikkeling van modellen en systeemoplossingen om de bouw- en glastuinbouwsector te innoveren.

Ga naar de vacature

Marketing & communicatie medewerker hamiplant

Content maken, daar krijg jij energie van. Je wisselt dit graag af met organiserende en hands on taken. Jouw doel is het vergroten van onze zichtbaarheid, maar ook het promoten van planten naar klanten. Ben jij de nieuwe marketing communicatie medewerker bij Hamiplant?

Ga naar de vacature

Meer nieuws