Vacatures in de Food & Flower industrie | juni 2023

Op ons gloednieuwe Job Board met de partners, leden, startups en scale-ups van HortiHeroes en AVAG bundelen we alle mooie carrièrekansen binnen de Food & Flower industrie.

Zo kunnen we talent dat we enthousiasmeren middels onze events nóg beter laten landen in onze sector. Iedere maand lichten we vier vacatures uit!

TRAINEE TEELT BIJ BEEKENKAMP

In de kassen van Beekenkamp Plants Vegetables groeien jonge vollegrond groenten planten en jonge tomatenplanten op. Als trainee teelt houd jij het overzicht over de groei van de planten: van het optimaliseren van het klimaat tot en met de water- en mestgift. 

Ga naar de vacature

Frontend engineer bij blockbax

Bij Blockbax wordt gebouwd aan de volgende generatie Low-Code IoT Platform, in veel verschillende industrieën zoals Energie, Water, en Food&Flowers. Met ons platform stellen we bedrijven in staat om slimmer, gezonder en duurzamer te werken. 

Ga naar de vacature

Junior key account manager bij the floral connection

The Floral Connection is op zoek naar een Junior Key Accountmanager! Word jij er enthousiast van om processen strak neer te zetten? Vind je het bovendien een uitdaging om business met gezonde marges binnen te halen door middel van tenders? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Ga naar de vacature

technical internship bij skytree

Nu Skytree een nieuwe fase van hypergroei ingaat, zijn ze op zoek naar een gedreven tech stagiaire die deze reis samen met ons wil maken. Ben jij klaar om je vaardigheden in te zetten om ons te helpen schonere lucht te creëren voor een betere toekomst?

Ga naar de vacature

Meer nieuws