Grote verslagenheid om overlijden HortiHeroes Academy kwartiermaker Roel Raatgever

Met groot verdriet en verslagenheid hebben wij vernomen dat HortiHeroes Academy kwartiermaker Roel Raatgever is overleden na een tragisch verkeersongeluk in de VS. Ongelofelijk dat Roel in de bloei van zijn leven en op het punt van de grote doorbraak van zijn bedrijf MRIGuidance uit het leven is gerukt en zijn vrouw en twee dochters, familie, vrienden en andere geliefden moest achterlaten.

Roel heeft als programma manager van het eerste uur aan de basis gestaan van HortiHeroes en het Intrapreneurship Programma. Als voormalig directeur van UtrechtInc heeft hij een grote rol gespeeld in het aantrekken van het huidige HortiHeroes team voor de verdere ontwikkeling van de programma’s en uitbouwen van het (startup) innovatie ecosysteem.

We herinneren hem als een open, goedlachse, kundige verbinder die zelfs in stressvolle momenten altijd relaxed bleef, met humor handelde en oog voor de mensen om hem heen bleef houden.

Wij zullen zijn toewijding en passie voor innovatie en ondernemerschap en zijn inzet om HortiHeroes te starten en tot een succes te maken nooit vergeten.

“Ik heb Roel leren kennen als een zeer prettig persoon die je altijd inspireerde en heel open en warm was.” – deelnemer eerste editie HortiHeroes Intrapreneurship Programma – Class of 2018

“Ik heb veel van Roel mogen leren in het HortiHeroes Intrapreneurship Programma dat hij heeft ontwikkeld. Zijn positiviteit, ondernemerschap en doorzettingsvermogen zullen gemist worden.” – deelnemer eerste editie HortiHeroes Intrapreneurship Programma – Class of 2018

Held, we gaan je missen en zullen je nooit vergeten.

Meer nieuws