Startup entry

Als tweede belangrijkste economie van Nederland is flexibiliteit en continue vernieuwing in de Food & Flower industrie een ‘must’. Daar hebben we pioniers voor nodig, met innovaties die oplossingen bieden voor de grootste uitdagingen wereldwijd. Van binnen en buiten de industrie. Uit Nederland, maar ook daarbuiten. Want de sector van de toekomst draait op data, AI en robots. Maar ook om circulaire systemen en slim gebruik van natuurlijke grondstoffen en energie. 

“De exposure die wij in onze eerste jaren via HortiHeroes hebben gehad om te valideren en de juiste ingangen in het netwerk te vinden zijn onbetaalbaar. Het helpt bij het vinden van potentiële (pilot)partners en klanten. Bij de groei biedt het samen met World Horti Center, Topsector T&U en diverse beurzen een mooi podium richting een (inter)nationaal netwerk.”

Bram Tijmons, co-founder Pats Drones

HortiHeroes verbindt nieuwe technologieën en verdienmodellen van startups en scale-ups met gevestigde bedrijven. Deze wisselwerking geeft zowel startups als de gevestigde bedrijven waar ze behoefte aan hebben: voor bedrijven is dat toegang tot de nieuwste innovaties, snelheid en wendbaarheid. Voor startups is dat toegang tot kennis, ervaring, netwerk, funding en (test)faciliteiten.

De hortiheroes startups

Benieuwd naar onze aangesloten startups en scale-ups? We stellen ze graag aan je voor!

Wij bieden startups:

En meer! Onze Startup Entry ontwikkelt continu en dat doen we graag samen met jou. Deel je wensen en ambities, dan groeien we samen.

"HortiHeroes is de perfecte partner voor die innovators die proberen door te breken in deze toonaangevende industrie. Het zorgt voor echte introducties bij echte telers, die leiden tot echte (pilot) projecten voor echte impact."

Willem Kesteloo, CEO & Co-founder FOTONIQ

Aftermovie Hortiheroes startup dinner 2024

Aanmelden HortiHeroes Startup Entry

Meld je aan als HortiHeroes Startup! Door actief onderdeel uit te maken van de HortiHeroes community versnel jij de groei van jouw idee, product of bedrijf.

Praktische informatie

Meer info? Onze Community & Startup Lead Fabienne beantwoordt graag je vragen per mail of met een telefoontje.