HORTIHEROES PROGRAMMA: DIRECTEUR VOOR 1 DAG

DIRECTEUR VOOR 1 DAG

Altijd al willen weten wat de 2de economie van Nederland, de Food & Flower industry te bieden heeft?

Dit is jouw kans!
1 dag mag jij meelopen met de directeur van één van Nederlands meest vooraanstaande producenten/leveranciers in de Food en Flower Industry. Want in verse producten ligt de toekomst! Grijp deze unieke kans en geef je op! Word jij geselecteerd? Dan levert jou dat een mooie ervaring en referentie op!

Wat ga je doen?
Je gaat letterlijk één dag meelopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower Industry. Je krijgt tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je speelt daarmee een belangrijke rol en draagt bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

Datum
De dagen dat er meegelopen kan worden zijn verspreid in de week van 14 tot en met 18 november 2022.

Selectieprocedure
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor studenten bij 15 verschillende Nederlandse topbedrijven in de sector. Dit betekent dat we een paar vragen zullen stellen om erachter te komen wat je motivatie is om mee te doen, zodat we mede op basis daarvan een selectie kunnen maken. Je studierichting vragen we wel, maar in principe kijken we daar niet naar.

De deelnemende bedrijven/organisaties vertegenwoordigen de gehele keten en zijn koplopers in de Nederlandse Food & Flower Industrie: veredelaars, toeleveranciers, kwekers, handelaren en de belangenvertegenwoordigers.

AANMELDEN

 

       

 

Wij zoeken studenten die:

  • 3de of 4de jaars student van een HBO of universitaire opleiding zijn;
  • enthousiast zijn;
  • een duidelijke motivatie hebben om mee te doen;
  • niet bang zijn om hun mening te geven;
  • willen vernieuwen!

 

AANMELDEN

Directeur voor 1 Dag is een initiatief van Glastuinbouw Nederland, Handel Groeit, LemonLime Talentontwikkeling en HortiHeroes.

De directeuren

Word partner