LELY UNCONFERENCE | Connect & Spark your creativity

Op 18 november organiseerden we samen met Lely and GoDare de eerste Lely Underground UnConference. Zo’n 60 Lely engineers kwamen samen om met experts en inspirerende en ondernemende pioniers van binnen en buiten Lely te verbinden én hun creativiteit te boosten.

Het doel van deze UnConference? 
Marlieke Lingmont, Head of Startup Innovation bij Lely, legt het uit: “Het stimuleren van interne innovatie is een belangrijk onderdeel om onze missie te realiseren. Er is zoveel creatief talent bij Lely! Want als we onze krachten bundelen door kennis, ervaringen, uitdagingen en ideeën te delen, kunnen we de toekomst voeden.”

En dat gebeurde volop!

Opgesplitst in break-out rooms gingen de deelnemers in gesprek met elkaar en experts. Of stapten zij zelf naar voren als expert! Ontzettend veel uitdagingen om op te lossen in “the future of farming”. Doordat de deelnemers hun eigen sessies konden inrichten ging de creativiteit door het dak!

Aan het eind van de dag werden de belangrijkste take aways  gedeeld met de hele groep en was het tijd voor wat ontspanning (of juist spanning) tijdens een potje…lasergamen! Dank aan Lely en GoDare voor deze inspirerende dag vol innovatie, verbinding en out-of-the-box gesprekken en ideeën.

Meer nieuws