Royal FloraHolland zet handtekening onder partnership met HortiHeroes

Begin september werd een belangrijke handtekening gezet, namelijk die van Royal FloraHolland onder de partnershipovereenkomst met HortiHeroes. Hiermee bezegelen we een nog intensievere samenwerking om innovatie en verbinding in de Food & Flower industry aan te jagen.

Royal FloraHolland vaardigt al een aantal jaar een young professional af om deel te nemen in de Academy Programma’s van HortiHeroes. In 2022 was Joury van Leest – Implementation Consultant bij Floriday.io, onderdeel van FloraHolland – zelfs onderdeel van het winnende team van de ‘Class of 2022’ van het Intrapreneurship Program.

Met het partnership verstevigt Royal FloraHolland de focus op het aantrekken en verder ontwikkelen van talent. Ook zien zij kansen in een intensieve samenwerking met de startup community.

Innovatief denken in de genen
Voor Royal FloraHolland is de samenwerking opzoeken met andere spelers in de sierteelt iets vanzelfsprekend. Duurzame groei en innovatief denken zit nu eenmaal in onze genen. Het partnership met HortiHeroes is dan ook een logische volgende stap. Een samenwerking als deze leidt ongetwijfeld tot nieuwe ideeën en verdere verbinding.

Wij zijn ontzettend trots op en kijken uit naar dit partnership. Gezamenlijk bouwen we verder aan de sterke basis voor innovatie en talent in de Food & Flower industrie!

Meer nieuws