STAGE HORTIHEROES: STUDENT CONNECTOR

Bouw jij actief mee aan het innovatie ecosysteem van HortiHeroes door studenten en afgestudeerden te verbinden aan de Food & Flower industrie?

WIJ ZIJN HORTIHEROES

Bij HortiHeroes zijn we iedere dag bezig met het aantrekken, verbinden en ontwikkelen van talent en technologie in en voor de Food & Flower industrie. En met talent bedoelen we studenten, startups en ondernemende (young) professionals. Want zij zijn de drijvende kracht achter innovatie in de Food & Flower industry. Zij ontwikkelen nieuwe technologieën en verdienmodellen en zorgen ervoor dat die succesvol worden. Met hun eigen bedrijf, of bij het bedrijf waar ze werken.

In vijf jaar deden bijna 100 professionals mee aan onze programma’s, ondersteunen we 14 startups in hun missie, hebben we 3.500 volgers online en ontvangen we  jaarlijks 500+ deelnemers voor events en fieldtrips; van Parijs tot Berlijn en van Eindhoven tot Delft. 

ZERO HUNGER IN A LIVEABLE WORLD

Het uiteindelijke doel van HortiHeroes? Groei. De groei als persoon, de groei van toekomstbestendige bedrijven in deze branche en bovenal de groei van een gezonde, groene en leefbare wereld. 

LET’S TALK ABOUT YOU

We zijn per direct (of voor een volgende periode) op zoek naar een een Student Connector (stagiair). In deze rol speel je een cruciale rol bij het enthousiasmeren en verbinden van HBO- en WO-studenten en afgestudeerden voor een carrière in deze boeiende industrie en denk je mee over hoe en waar we de impact makers van morgen bereiken en enthousiasmeren voor een toekomst in deze industrie.

HORTIHEROES STUDENT CONNECTOR JR. (stage)

Als Student Connector werk je nauw samen met het team van HortiHeroes en draag je bij aan het bereiken van ambitieuze doelstellingen: minimaal 100 HBO- en WO-studenten per jaar enthousiasmeren voor de Food & Flower industrie.

Je zult dit bereiken door middel van effectieve communicatie, co-creatie met studenten besturen en onderwijsinstellingen, inspirerende en activerende evenementen zoals een hackathon of challenge en bijvoorbeeld zichtbaarheid op carrièrebeurzen.

JOUW ROL ALS STUDENT CONNECTOR (stage)

 • Meedenken en uitvoeren van strategieën om HBO- en WO-studenten te bereiken en enthousiast te maken voor een carrière in de Food & Flower industrie.
 • Beheren en optimaliseren van ons HortiHeroes Job Board 
 • Samenwerken met onderwijsinstellingen om gastcolleges, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten te organiseren die studenten in contact brengen met de impact van diverse toonaangevende bedrijven met wereldwijde impact.
 • Onderzoeken en selecteren van de juiste events om te zorgen voor aansprekende zichtbaarheid en connectie met HBO/WO studenten. 
 • Actief deelnemen aan carrièrebeurzen en evenementen om contacten te leggen met studenten en potentiële traineeship kandidaten en/of afstudeerders.
 • Opzetten en beheren van een netwerk van ambassadeurs die studenten informeren en inspireren over de mogelijkheden in de industrie.
 • In samenwerking met onze Marketing & Communicatie collega: creëren en verspreiden van wervende content via verschillende kanalen, zoals sociale media, websites en nieuwsbrieven.
 • Monitoren en evalueren van de effectiviteit van wervingsinspanningen en daarop aanpassen.

ZO ZOU JIJ JEZELF OMSCHRIJVEN

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding, hebt een (goed) netwerk in Delft, Den Haag en/of Rotterdam onder studenten.
 • Je kan werken met veel vrijheden en bent een leergierige zelfstarter. 
 • Je hebt affiniteit met de Food & Flower industrie en bent gepassioneerd om anderen te enthousiasmeren voor de mogelijkheden in deze sector.
 • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels.

WIJ BIEDEN JOU 

 • Niet geheel onbelangrijk: een passende stagevergoeding.
 • Een stage in een enthousiast, ambitieus team vanuit een fijn kantoor in het World Horti Center in Naaldwijk met de flexibiliteit om vanuit andere plekken te werken. 
 • Een uitdagende en dynamische kans waarin je een significante impact hebt op de toekomst van de Food & Flower industrie.
 • Werken in een inspirerend innovatie ecosysteem waar je veel nieuw netwerk (kennisinstellingen, toonaangevende bedrijven, startups en professionals) en kennis van zowel de sector, van organiseren, samenwerken en recruitment zal opdoen.
 • Werk dat impact heeft: impact op de Nederlandse Food & Flower Industry, maar ook op maatschappelijke vraagstukken rond voeding, gezondheid en geluk.

KENNISMAKEN

Wij maken graag kennis met jou! Stuur een korte motivatie en CV naar fabienne@hortiheroes.com ​of bel naar Fabienne van der Klugt-Gram 06-20580214 (ma, di, do). 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws