HortiHeroes Startup Entry breidt uit met 2 nieuwe startups

HortiHeroes Statup Entry breidt uit! Met trots hebben wij UbiOps en Skytree opgenomen in onze innovatie community. Met hun innovaties hopen zij het verschil te kunnen maken in de Food & Flower industrie van de toekomst. Door zich bij de HortiHeroes Startups te voegen, bieden wij hen toegang tot onze industrie met een netwerk van o.a. zaadveredelaars, kwekers, handelsbedrijven, technische toeleveranciers en investeerders. Van gevestigde bedrijven tot mede startup en scale-up founders.

Skytree stelt telers in staat om CO2 te recyclen. Het modulaire systeem haalt de CO2 op locatie uit de lucht om het direct toe te passen in de kas of de ‘vertical farm’. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van restwarmte als energiebron waarmee ze bijdragen aan de transitie naar een circulair systeem met zo min mogelijk uitstoot.

“Wij vinden het fantastisch dat HortiHeroes innovatieve bedrijven als Skytree support zich te ontwikkelen en in contact te komen met de juiste partijen. Wij zijn heel enthousiast dat we nu onderdeel mogen zijn van de HortiHeroes community om samen de duurzame transitie te versnellen.”

Rob van Straaten - CEO Skytree

UbiOps is een MLOps-platform dat data scientists helpt om AI/ML-modellen op schaal te trainen en te draaien op een snelle en kosteneffectieve manier. UbiOps is er om teams te helpen om snel, on-demand en betrouwbaar AI te schalen zonder tegen beschikbaarheid problemen, hoge kosten of complexe cloud-infrastructuur aan te lopen.

“HortiHeroes biedt een dynamisch ecosysteem van startups tot innovatieve partijen die hun AI en ML toepassingen willen ontplooien. We dragen hier graag aan bij om de Food en Flower industrie innovatiever, betaalbaarder en duurzamer te maken!”

Yannick Maltha - CEO Ubiops

Benieuwd naar alle aangesloten HortiHeroes Startups? Je bekijkt ze hier.

In het najaar vinden de volgende pitchrondes voor nieuwe startups en scale-ups plaats. Geïnteresseerden van binnen én buiten de Food & Flower industry die aan de criteria voldoen kunnen zich opgeven via deze pagina!

HeroFestival 8 juni 2023

Het lustrumjaar van HortiHeroes staat bol van inspirerende activiteiten. Na de fieldtrip naar Parijs en het Startup Dinner is het tijd voor het volgende event: het HeroFestival. Deze staat op donderdag 8 juni gepland met een programma samengesteld door RoboCrops en HortiHeroes. Een logische samenwerking omdat we beide op missie zijn om innovatie te versnellen door samenwerking en verbinding. Houd de website, LinkedIn en Instagram van HortiHeroes in de gaten voor meer informatie.

Meer nieuws