Masterclasses

Past een langdurige opleiding (op dit moment) niet bij jou, maar wil je wel meer leren over thema’s als ondernemerschap, innovatie of persoonlijke ontwikkeling? Of werk je bij een bedrijf in de Food & Flower industry en willen jullie de medewerkers een boost geven middels een training of korte opleiding? HortiHeroes organiseert met regelmaat masterclasses op maat voor bedrijven en onderwijsinstellingen. We stellen graag samen met jou een inspirerend programma samen! Daarnaast organiseren we regelmatig masterclasses voor de HortiHeroes community waar iedereen zich voor kan inschrijven. 

thema's

Naast onze uitgebreide ontwikkelprogramma’s, organiseren we regelmatig masterclasses. Leer in onze interactieve trainingen en korte opleidingen meer over thema’s als:
Onze masterclasses zijn voor iedereen met een drive voor vernieuwing in de Food & Flower industrie. Houd onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende masterclass!

Lely Unconference | Connect & Spark your creativity

Samen met Lely en GoDare organiseerden we de eerste Lely Underground UnConference. Zo’n 60 Lely engineers kwamen samen om met experts en inspirerende en ondernemende pioniers van binnen en buiten Lely te verbinden én hun creativiteit te boosten.
Het doel van deze UnConference? Marlieke Lingmont, Head of Startup Innovation bij Lely, legt het uit: “Het stimuleren van interne innovatie is een belangrijk onderdeel om onze missie te realiseren. Er is zoveel creatief talent bij Lely! Want als we onze krachten bundelen door kennis, ervaringen, uitdagingen en ideeën te delen, kunnen we de toekomst voeden.”

Ideation challenge met eerstejaars Agri & Food studenten van Inholland Delft

De introductiedag van de eerstejaars Agri & Food studenten van Inholland Delft staat ieder jaar in het teken van samenwerking, innovatie en impact. Onder begeleiding van HortiHeroes gingen 200 studenten in multidisciplinaire teams aan de slag met een maatschappelijke uitdaging, namelijk: “Hoe kunnen wij bijdragen aan de gezondheid van de studenten van onze Hogeschool?” De middag resulteerde in innovatieve business ideeën. Van betaalbare studieboeken en muurmoestuinen voor in klaslokalen, tot aan een app met gezonde, goedkope en makkelijke recepten voor studenten.