STARTUP PROGRAMMA

Het HortiHeroes Startup Programma verbindt startups (van binnen en buiten de Food & Flower Industry) met innovatieve (partner)bedrijven. Deze wisselwerking geeft zowel de startup community als de gevestigde bedrijven toegang tot kennis en netwerk.

Startups hebben daarnaast een ingang naar potentiële klanten, financiering, faciliteiten en partners terwijl de gevestigde orde in direct contact staat met nieuwe technologie, business modellen en talent.

We zetten ons in om barrières te verkleinen om sneller samen op grote schaal impact te maken. HortiHeroes werkt hierin samen met diverse ecosyteem partners waaronder tech startup Incubator YES!Delft. 

Criteria HortiHeroes Startup/Scale-up
  • Team: Jullie zijn een complementair team (meer dan 1 persoon) met commitment (bijvoorbeeld een ‘hustler (CEO), hacker (CTO) en hipster (designer) die er ondernemend in staan en het niet als een ‘neven/studie project’ zien).
  • Ambitie: Jullie hebben een gezamenlijke ambitie, visie en mentaliteit om er een succes van te willen en ook kunnen maken.
  • Droom: je draagt bij aan de HortiHeroes droom Zero Hunger in a liveable world.
  • Innovatief Product: je ontwikkelt/levert een nieuwe waardepropositie voor de Food & Flower industry met een duidelijke marktvraag / lost een probleem op.
  • Business model: je hebt (internationale) groeipotentie met een schaalbaar business model.

Wat biedt het HortiHeroes Startup Programma voor startups:

  • Toegang tot kennis en netwerk in de Food & Flower Industry via onze innovatie managers, industry experts en startup peers.
  • Pitch & showcase mogelijkheden op diverse (inter)nationale HortiHeroes en Partner events, maar ook zichtbaar in vakbladen en online media en op de jaarrond vakbeurs in het World Horti Center.
  • Startup expertise rondom o.a. de organisatiestructuur, financiën en juridische zaken zoals IP.
  • Stay tuned... zoals een startup betaamt blijven wij onze programma’s verder ontwikkelen en dat doen we graag samen met de markt – dus met jou! Deel dus vooral behoeftes rondom werkplekken, financiering, de komende startup toolbox en jullie internationale ambities dan groeien we samen. ‘Alone we are smart, together we are heroic.

Meld je aan als Startup en maak deel uit van de HortiHeroes Startup Community.

Door actief onderdeel uit te maken van de HortiHeroes community, draag je bij aan de groei van jouw idee, product of bedrijf. Het eerste jaar is kosteloos, voor enkele events en programma’s wordt een deelnemersbijdrage gevraagd. Na een intake, word je ook zichtbaar geprofileerd op onze website.

Meld je hier aan voor het startup programma. 
Aanmelden

Word partner