HORTIHEROES: STARTUP

HortiHeroes verbindt startups (van binnen en buiten de Food & Flower Industry) met innovatieve (partner)bedrijven. Deze wisselwerking geeft zowel de startup community als de gevestigde bedrijven toegang tot kennis en netwerk.

Startups hebben daarnaast een ingang naar potentiële klanten, financiering, faciliteiten en partners terwijl de gevestigde orde in direct contact staat met nieuwe technologie, business modellen en talent.

Meld je hier aan voor het startup programma. 
Aanmelden

STARTUP PROGRAMMA

We zetten ons in om barrières te verkleinen om sneller samen op grote schaal impact te maken. HortiHeroes werkt hierin samen met diverse ecosyteem partners waaronder tech startup Incubator YES!Delft. 

Meld je aan als Startup en maak deel uit van de HortiHeroes Startup Community.

Door actief onderdeel uit te maken van de HortiHeroes community, draag je bij aan de groei van jouw idee, product of bedrijf. Het eerste jaar is kosteloos, voor enkele events en programma’s wordt een deelnemersbijdrage gevraagd. Na een intake, word je ook zichtbaar geprofileerd op onze website.

Wat biedt het HortiHeroes Startup Programma voor startups:

  • Toegang tot kennis en netwerk in de Food & Flower Industry via onze innovatie managers, industry experts en startup peers.
  • Pitch & showcase mogelijkheden op diverse (inter)nationale HortiHeroes en Partner events, maar ook zichtbaar in vakbladen en online media en op de jaarrond vakbeurs in het World Horti Center.
  • Startup expertise rondom o.a. de organisatiestructuur, financiën en juridische zaken zoals IP.
  • Stay tuned... zoals een startup betaamt blijven wij onze programma’s verder ontwikkelen en dat doen we graag samen met de markt – dus met jou! Deel dus vooral behoeftes rondom werkplekken, financiering, de komende startup toolbox en jullie internationale ambities dan groeien we samen. ‘Alone we are smart, together we are heroic.

startups

Blockbax helpt bedrijven met data om te gaan en hierdoor sneller & slimmer te kunnen werken en hiermee het verschil te maken voor hunzelf en voor klanten.

‘Weed Whacker’ herkent zowel het onkruid als gewassen. Zijn handige delta-arm reikt tot het onkruid om het op natuurlijke wijze te  vernietigen.

Skelex ontwikkelt en produceert mechanische exoskeletten voor het bovenlichaam. Dit verhoogt kwaliteit en efficiëntie en zorgt dat werknemers langer en prettiger kunnen werken.

Living Light is een sfeerlamp die zijn elektriciteit haalt uit het fotosynthese proces van planten.

POWERthePLANT is een product van PHYSEE; een coating specifiek voor de glastuinbouw dat schadelijk UV licht absorbeert en omzet in 10% extra licht in het fotosynthese actieve gebied (PAR).

PATS ontwikkelt kleine drones waarmee gewasbescherming geautomatiseerd wordt. Met onze oplossing worden vliegende insectenplagen gemonitord en geëlimineerd.

Health Food Wall is het antwoord op de groeiende vraag naar gezonde, vegetarische, veganistische en duurzame maaltijden die wij verkopen aan de klant op een snelle, gemakkelijke en innovatieve manier door middel van onze gekoelde automaat.

Polariks ontwikkeld non-invasieve gewasanalyse op basis van spectrumanalyse. Onze technologie vertelt de teler hoe de conditie is van elke individuele plant, welke stres de plant ervaart en wat hij of zij kan doen om het optimale uit het gewas te halen.

Floranti – Connect and Attract: Een innovatief platform dat telers en handelsbedrijven eenvoudig laat samenwerken en de afzet laat groeien.

Fixum Solutions is een engineering-ontwikkelingsbureau gefocust op de tuinbouwtechniek.

Word partner