MASTER TRACKS & TRAININGEN

HortiHeroes organiseert diverse zakelijke trainingen en opleidingen binnen de thema’s ondernemerschap, innovatie, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe master tracks en trainingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

MASTER TRACK 2019 | HOW TO BUILD A HIGH PERFORMANCE COMPANY

Master track | How to build a high performance company | 21 mei 2019
By 
HortiHeroes at World Horti Center

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Paul Rulkens, Lodewijk Kleijn, Desh Ramnath, Linda van Aken en Richard van de Merwe namen ons mee in de wondere wereld van High Performance en verandering. Een kijk op goed leiderschap en rendement zoals je nergens anders horen zult.

Een mooi moment om te leren, te netwerken en samen te werken aan oplossingen onder begeleiding van innovatieve trainers die dagelijks in verschillende sectoren met dit bijltje hakken.

Meer info:
Master Track

MASTER TRACK 2019 | HOW TO FINANCE INNOVATION

13 februari 2019 World Horti Center
By HortiHeroes, Catalyze en Arnold & Siedsma.

Ben je op zoek naar financiering voor jouw innovatie of briljante idee? Voor zowel startups als multinationals is de zoektocht naar geld voor groei en innovatie een tijdrovend traject. Daarnaast blijven veel Europese subsidie kansen onbenut.

Tijdens de Master Track ‘How to Finance Innovation’ op woensdagmiddag 13 februari helpen experts je verder met interactieve sessies en individueel advies betreft fondsen, subsidies en regelingen voor innovatie. Maak kennis met de verschillende fondsmanagers en experts op het gebied van financiering en leer van ondernemers die financiering hebben opgehaald.

Partners: EY, Rabobank, BDO, Uniiq, InnovationQuarter, Shift Invest.

Meer info:
Master Track

 

 

Word partner